Leuke kleding, goede kwaliteit.

Mooie stevige bh

Fijne bh, geven goed steun. Blijven goed in de was, dus een aanrader

Super mooie bikini's! Goede kwaliteit en zitten super goed. Top!

Goede stof, pasvorm en zit heerlijk!

Prachtige bh's van hoge kwaliteit

Ik heb prachtige bh's ontvangen die ik via de website had besteld. De pasvorm en maatvoering is uitstekend, mooie kwaliteit en snelle levering. Ik ben erg blij en zeer tevreden met deze bh's en zal zeker vaker een bestelling plaatsen.

Fijn dat je kunt betalen achteraf, de eerste keer ben ik zelf in gebreken gebleven omdat het nieuw was en ik het totaal niet meer in de gaten had. Dus met verhuizingen en niet actieve mailbox was dit een dingetje. Maar dat zijn beginnersfoutjes ;-) Maar top dat als je twijfelt tussen 2 maten je niet direct hoeft te betalen dus je uiteindelijk gewoon betaald wat je houd. Top dus! En gewoon super leuke items voor een superleuke prijs.

De G van goud deze sterren verdienen jullie Lascana!!!

Zoals jullie Lascana aanprijzen ga ik voor de grote G va n Goud!!!

Moi

Snelle service . Goed artikel als beschreven

Fijne website, shop met snelle service.

De Lascana lijn zit altijd fijn

De Lascana lijn zit altijd fijn

*****

hele goede ervaringen met Lascana!!

Fijne website,leuke kleding en snel in huis!!

Makkelijke website, fijne weergave van artikelen

Ruime keus in lingerie met een goed werkende zoekfunctie. Ook de verschillende foto’s geven een goed beeld van het aangeboden artikel. Zeker een aanrader!

Mooie kleding

Ik ben dol op het merk Lascana! Altijd mooie kleding!

Kwalitatief mooie jurkjes voor een net bedrag

Jurkjes zitten heerlijk!

TOP

Veel keuze ook in de grotere maten!!Superblij mee!!

Ruime keuze. Ik vind meestal wel wat ik wil

top service

fijne duidelijke site met goede kwaliteit kleding. snelle levering.

Fijne app

Fijne app met ruime keuze in kleding, assesoires e.a. Helaas niet de optie om de assesoires erbij te zien zoals op andere apps of sites. Setje kopen is altijd leuk. Diverse opties voor verzenden/ ophalen en betalen zowel voor of achteraf. Erg tevreden.

mooie site, goede kwaliteit.

Al eerder een bikini gekocht daar. perfecte pasvorm en gaat lang mee.

goeie kwaliteit badpakken

ik bestel hier altijd mijn badmode, goeie kwaliteit. duidelijke site. waar voor je geld.

Goed te doen voor een persoon zonder computerervaring

De eerste keer dat ik een bestelling via de computer doe. Goed gegaan.

Helemaal top

Nooit een goede bh kunnen vinden altijd last van de beugels ,maat deze zijn top

goede site

overzichtelijk en veel keus

De levering gaat soepel en snel en het is betaalbaar.

Enorm assortiment van kwalitatief mooie badkleding

Groot assortiment! Goede reviews!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.