Ruime keuze

Er is voor elk wat wils. De keuze is ruim

ALTIJD PRIMA

altijd netjes verpakt en goede bezorging

Mooie mode, zit altijd wel iets bij. Kwaliteit prime

Altijd super service!!

Al verschillende malen artikelen besteld, sommige weer retour gedaan en sommige artikelen gehouden! Altijd is het goed geregeld!! Heel erg tevreden en betrouwbaar!

Lascana heeft super comfortabele zwemkleding, ook als je een wat grotere cup hebt!

Alweer een tijdje geleden heb ik voor de eerste keer een bestelling geplaatst: badmode. Deze tankini is me super bevallen, ik vind het vaak lastig om met een cup D een goede tankini te vinden maar hij zat als gegoten! Een aanrader!

Service

Ik koop regelmatig bij Lascana, snelle goede service. Goede kwaliteit kleding.

Het bestellen ging vlot.

Geen gedoe met het invullen van gegevens.

Geweldige kwaliteit

Goede pasvorm! Blijft mooi na het wassen

Heerlijke , lichte, luchtige schoen. Ik kan daar de hele dag op lopen.

Top website

Erg veel keus

Geweldig!!

Vanwege mijn cupmaat ( 90 D ) was ik altijd zoekende naar een goeie stevige bh, die er natuurlijk ook nog sexy uit ziet. Bij Lascana heb ik super fijne bh's kunnen kopen en ze zitten geweldig! Goed comfortabel en sexy!

Het prettige bij Lascana is dat je achteraf kunt betalen voor je aankoop. Is het dan niet goed heb je geen gedoe van terugbetalen. Is bijna nooit nodig, want de artikelen zijn van heel goede kwaliteit dankzij de goede beschrijving. Een aanrader.

makkelijke site

Makkelijke site, alleen jammer de levertijd langer is als je een bikini in een grotere cupmaat besteld.

TOP!!

Geweldige service, snelle levering. Alles goed geregeld bij Lascana....

Duidelijke webshop

Duidelijke adviezen omtrent maat en pasvorm en comfort

Kamila

geweldige kleding, snelle verzending, ik raad deze winkel aan

je krijgt een fantastische service

Het is voor mij de eerste keer dat ik iets bestel bij Lascane. De badpakken zijn van goede kwaliteit! Retour zending is gratis en goed aangegeven.

Mooie kwaliteit tegen redelijke prijzen en goede service! Dat wil toch iedereen.....

Heel fijn dat de maten er meteen bij staan

Helemaal top , een aanrader voor iedereen

Helemaal top, een echte aanrader voor iedereen

Leuke webshop met goede prijzen.

Uitstekende site/merk

Levering is eenvoudig en altijd op tijd

Helemaal geweldig

Ik kan nergens met mijn maat mooie of goedzittende bh's vinden.en raad eens,hier wel

mooie collectie

mooie collectie veel keus en mooie aanbiedingen.

Goed assortiment aan onderkleding. Voor ieder wat wils.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.