Sunseeker bikini top heerlijke pasvorm

De bikini top van sunseeker heeft een mooie structuur en heerlijke pasvorm! Erg blij mee

Prima website

Product nog niet ontvangen, pas besteld

Mooie website, leuke (bad)kleding voor een redelijke prijs

Ik heb nog nooit bij Lascana geshopt. Bij een algemene zoekopdracht naar bikini's kwam ik Lascana tegen. Wat een leuke kleding en prachtige badkleding. Ook mjn dochter heeft iets moois uitgezocht: een jurkje. Ze heeft al heel wat kledingzaken bezocht, op zoek naar een leuk jurkje dat meer dan haar billen bedekt. En nu gevonden! We kijken uit naar de bestelling....!

Fijne artikelen

Heel overzichtelijk

Normaal ben ik niet van het shoppen en online kleding kopen maar ik had toch kleren nodig.. Ik kwam bij deze website uit en kon makkelijk alle informatie vinden en er staan zeker leuke kleren op. Zeker een aanrader.

Perfecte pasvorm

Ik heb inmiddels 3 bikini's besteld....... best een grote maat, maar past perfect! Bedankt LASCANA

Fijne site

Makkelijk bestellen en op tijd in huis. Mooie kleding en schoenen..

Makkelijk

Ik heb goederen nog niet ontvangen maar website werkt top

Erg goede kwaliteit

Super kwaliteit

Zoveel leuke kleding!

Erg leuke site met heel veel keus. Website is makkelijk in gebruik. Hoop dat ik mijn bestelling snel in huis heb.

Mooie kleding, past perfect.

Ik ben hier heel blij mee. Mooie kleding, goede levering. Ik ga hier veel vaker bestellen. Echt een aanrader, retourneren gaat ook zonder problemen.

Snelle service en goede pasvorm en fijn materiaal.

supper

de fijnste bh die er is ben al jaren fan alleen jammer dat de orange kleur er niet meer is maar kan niet zonder deze BH

Ben blij dat ik een bh hemp k9n kopen bij jullie fijn hemp alleen ontzettend duur.

Originele kleding

Weer eens wat anders dan Zalando en bonprix. Hier hebben ze betaalbare maar unieke kleding. Echt leuk.

Eindelijk een passende BH gevonden

Ik kan vaak niet slagen om een passende en mooi zittende BH te vinden en bij Lascana heb ik een passende mooie en fijn zittende BH gevonden. Ik bestel steeds dezelfde BH omdat ik er super tevreden over ben. Gelukkig is deze BH al jaren in het assortiment.

Zeer mooie

Zeer mooie producten en heel makkelijk te bestellen

Super tevreden.

Fijne kwaliteit Goede service Nooit problemen met het retourneren. Kan het iedereen aanbevelen

Leuke kleding voor leuke prijs.

Leuke kleding voor diverse mogelijkheden.

Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Heb vaak duurdere merken badkleding gehad, maar lascana is in prijs net iets lager maar zeker zo goed. En veel keus.

Ik bestel altijd mijn Bikini’s bij Lascana en de kwaliteit is altijd goed. Ook als je belt word je vriendelijk te woord gestaan en helpen ze je gelijk. Er zijn veel kortingen en ze hebben mooie bikini’s. Ik ben er erg blij mee en shop hier dan ook graag!

Super tevreden

Badkleding zit zoals beloofd erg tevreden

Prachtige zwemkleding met genoeg keuze voor ieder lichaam.

Heel prettige klantenservice. Makkelijk te bereiken en goede informatie. Een dikke pluim!

Mijn bestelling gedaan , nog even wachten of levering correct gaat .

Eerste ervaring erg positief

Eerste keer meerdere artikelen besteld, die allemaal binnen de aangegeven termijn werden bezorgd. Kleding allemaal van goede kwaliteit. Nadien enkele artikelen geretourneerd, omdat ze mij niet goed paste. Allemaal goed verlopen. Na afloop alles afgerekend wat ik heb gehouden. Een positieve ervaring dus!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.