Makkelijk

Makkelijk bestelbaar , duidelijke omschrijving

Goede service en altijd fijn en goede kwaliteit badpakken

Dit jaar weer mijn badpakken hier gekocht. En net zo mooi als op t plaatje. Maat valt goed en badpak zat heerlijk, veel plezier van.

Altijd goede kwaliteit en goede service.

Super makkelijke site

Alles goed te vinden, heel duidelijk! Wanneer iets niet voorradig is wordt je op de hoogte gehouden

Fijne Jurkjes Van LASCANA . Na het wassen snel droog en Kreukt niet. Ik heb er nog een besteld ,

goede kwaliteit, top service

heb nu al verschillende stukken gekocht, allemaal van mooie kwaliteit snelle levering en goede service

Fijne site

Fijne site om iets specifieks te zoeken, kan iets sneller geleverd worden.

Altijd weer blij verrast

Ik koop al jaren bij Lascana en voor leuke prijzen vind ik precies wat ik zoek, of het nu een leuke short is of een sexy jurkje. En topkwaliteit! Prima service en aflevering dus ik blijf terugkomen bij Lascana!

Snel en veilig shoppen

Net voordat ik naar mijn werk ging nog snel even geshopt bij Lascana. Uit ervaring weet ik dat de kwaliteit goed is en de keuze is reuze. Website werkt heel goed, dus het kon nog net….

Top kwaliteit

Ik ga volgend jaar trouwen ik zocht lingerie en kom op deze site terecht waar ik in 1 keer slaagde toppie gewoon

Prettig shoppen

Betrouwbare degelijke kwaliteit

Mooie producten, feestje op te neuzen op de site of in foldernelle service

Zie hierboven

Goeie ervaring

Badkleding blijft mooi. Wat ik jammer vind dat er z'n lange levertijd op zit.

Praxhtig

Lascana badpakken zitten lekker en corrigeren. En zijn super mooie. Ben super tevreden ☺.heb vorig jaar ook een badpak gekocht t van Lascana.

altijd netjes geregeld

Altijd leuke dingen die niet in de winkel verkrijgbaar zijn

Super goed

Al mijn aankopen bij jullie is top zo een goede kwaliteit en als ik een mail krijg dan ben ik zo verkocht ik zie altijd iets mooist

duidelijk en overzichtig

duidelijk en overzichtige site met hele leuke badkleding

Net iets mooier.....

Goede kwaliteit, goede service en alle kledingstukken zijn van goede kwaliteit en net iets mooier dan elders!

Geweldig mooie kleding

Ik vind dit een hele gebruikersvriendelijke website. Mooie kleding en goed geprijsd.

Perfect goede website

Alles netjes op de website aangegeven, snel bijpassende tops of broekjes van het zelfde merk te vinden . Dus al met dikke duim

Niet duidelijk

Kleding besteld en geretourneerd. Daardoor werdt geld niet terugestort maar ontstaat een shoptegoed. Geen probleem. Alleen als je dan opnieuw gaat bestellen staat nergens vermeld hoe dat je met je shoptegoed kan doen. Uiteindelijk toch maar gebeld. Dan blijkt dat je achteraf betalen moet invullen. Jammer dat kost te veel tijd. Verder mooie kwaliteit kleding. Dus ik ga zeker nog een keer bestellen.

Kwaliteit en service van ongekende waarde

Lascana is nog precies zoals het hoort. Je krijgt wat er wordt belooft. Gaat er iets mis is de service aanwezig en gaan ze tot een passende oplossing. Service die nog bereikbaar is en zonder valse beloften. Kwaliteit kleding en een eerlijke prijs.

GEweldig!

Ben vrouw van 66 jaar, de bandeau bikini’s van Lascana zitten heel mooi en staan prachtig, heel blij mee. Dus voor alle leeftijden!

Ik wordt super blij als ik door lascana blader

In 1 woord geweldig

Zoals altijd weer alles perfect in orde!

Snelle levering, product voldoet aan verwachting, maat is ook goed.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.