Geweldig producten

Fijne badmode goede kwaliteit

Ontzettend fijne kleding voor mooie prijzen

Ze hebben een ruim aanbod en erg unieke producten. Ik ben zelf 1.76 en Lascana verkoopt jumpsuits (in een heerlijke stof) die als gegoten zitten (ook als je nog langer bent), zonder dat deze in je kruis kruipen. De service is top, aan betaalmogelijkheden geen tekort en tot nu toe is altijd alles snel bezorgd.

vlotte levering en mooie duidelijke site

tot dusver een goede ervaring gehad

snelle bestelling gedaan

en een leuke korting erbij ik zeg Super

Mooie merken snel besteld!

Lascana biedt prachtige lingerie en badmode aan voor een goede prijs!

Super , veel keus

Niets dan goeds....

Al een aantal jaren bestel ik mijn BH's bij Lascana. Goede merken, snelle levering en "last but not least": een goede prijs.

Lascana is altijd wat je ziet is wat je krijgt

Wat je ziet is een leuke mode voor een ieder wat wils. En de kwaliteit is uitstekend, het is altijd weer leuke om de mode weer te bekijken en als het even kan ook te kopen. Ik hoop er persoonlijk nog lang gebruik van te mogen maken. Met vriendelijke groet, Corine Breuls

Snelle levering en goede service

Heel leuk assortiment

Ik bestel de laatste tijd veel via deze site is erg overzichtelijk en duidelijk heeft vaak ook een aantrekkelijke korting met de code voucher

Artikelen goed en makkelijk te vinden. Duidelijke internetside bestelling afronden gaat heel makkelijk.

Alles wat ik besteld heb bij Lascana,kleding,schoenen,zijn mij heel goed bevallen Met kortingscode zijn de prijzen heel goed te betalen Wat ik heel fijn vind,is dat je maandelijks kan betalen,een hele goede service Bedankt

Vrolijkheid ten top

De producten die ik heb gekocht zijn fantastisch, ik ben er heel erg blij mee.

Lascana: leuke collectie, goede pasform, prima kwaliteit

Ik heb al jaren alleen maar strandkleding van Lascana. De badpakken met cupmaat zijn perfect voor mij. Ik krijg veel complimenten en vertel iedereen eerlijk dat ik ze bij Otto bestel. Goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon als ik vragen heb. Ik ben echt zeer tevreden.

Voldoende

Goed geprijsd, dat leek, maar bleek om alleen een Tankinitop te gaan, dus bij bezorging, geen broekje erbij! Duurde alles bij elkaar voordat het alsnog bestelde broekje bezorgd werd. Paste niet goed. Dus, mijn advies, beschrijf duidelijk dat het alleen om de tankini top gaat. Verwarrend dat sommige tankini’s wel compleet zijn. Mvg Annieck

uitstekend

goede levering en service.

Veel keus, snelle levering en mooie duidelijke site

Goede pasvorm. Nu ik mijn maat weer kan ik zonder problemen bestellen. Past altijd. Ik

Overzichtelijke site en leuke mode

Ik had al snel een leuke bikini gevonden en kon overzichtelijk mixen en matchen..heel fijn!!

Ik hoor er bij!

Om de een of andere reden zijn veel BHs niet in mijn maat te vinden; wel een maatje kleiner of groter, maar D90 schijnt te bijzonder te zijn. Godlof heeft Lascana geen moeite met mijn boezem - ik heb al diverse malen fraaie BHs gevonden, en ondanks dat ik geen kleintje ben, zijn ze zeer elegant. Beslist geen fantasieloze roze oma-fuiken! :-)

Helemaal dikke prima

Ik had twee boekjes ontvangen, maar van allebei is de korting van 20% verlopen. Erg jammer dat ik nu naast de korting grijp. Juist nu ik mijn moeder, die het heel zwaar heeft een bikini heb gegeven.

geweldige kleding

vooral de lascana merken vind ik prachtig. Dar ben ik een fan van. Of het nu badkleding is of kleding. Het is allemaal kwalitatief erg goed. En is altijd anders dan doorsnee, oftewel 13 in een dozijn. Ik ben 59 en ook dan is er keus genoeg. Het enige wat ik jammer vind bij de badkleding is dat je zelden apart een bovenstukje kunt kopen en een los broekje. Er wordt altijd vanuit gegaan dat iedereen standaard is. Maar als je een afwijkende maten hebt, heb je of een te grote bikinislip en een te klein bovenstuk of andersom.

Mooie kleding. Goede algemene services

Als ik bij jullie iets koop ben ik altijd zeer tevreden met de levering. Mocht ik ooit wat terug moeten sturen leverd ook geen probleem op Groetjes Marjan

Mooie kwaliteit, goede service, prima prijsverhouding

Fijne site, makkelijk in te stellen en overzichtelijke App, nette en snelle levering. Voor zowel jong als iets ouder.

Altijd leuke dingen

Goede bezorging achteraf betalen mogelijk en leuke kleding!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.