Nog geen ervaring

Ik kan mijn kortingscode: 10WELKOM, niet inwisselen. Hij geeft steeds aan: code ongeldig, terwijl hij t/m 16 juni te gebruiken is.

Fantastische service

Ik ervaar al jaren een fantastische service en zeer mooie en kwalitatief goede kleding. Retour zenden geen probleem, een andere maat bestellen geen probleem en levering is altijd op tijd

SCHANDALIG!!!!!

Ik ben een Belgische klant. Moet verzendingskosten betalen en dan mijn pakje in Maastricht (30 km van mijn woonplaats!!!!!) gaan afhalen. Betalen via een vooruitbetaling, want Belgische banken hebben geen Ideal!!! Nooit zo een amateurisme meegemaakt!

Mooie bad mode snel bezorg

Super service

Snel in huis, als het niet goed is bel je voor andere maat en die heb je dan zeer snel in huis, kortom top!

Fijne webshop!

Fijne webshop, kende jullie niet maar via een zoektochtje naar een product via google kwam ik op jullie site. Niet goed voor de portemonnee,maar wel super leuke items! En bij inschrijving extra korting,dat is ook nooit weg. Tot een volgende keer!

Goede site, veel keus.

Prima winkel

Super service ik ben heel tevreden.

De app bevalt heel erg goed. Ben er erg tevreden over. Er staan leuke dingen op

Heb ik nog niet

Ik zou een kortingsbon krijgen van € 5,oo in mijn mail, helaas niet ontvangen. Is mijn eerste bestelling dus kan het nog niet beoordelen.

Heeel erg goed

Ze zitten echt als gegoten

Correcte behandeling met retourneren en korting

Ik heb van de week twee strandbroeken besteld. Één zit goed, de ander niet. Net gebeld over retourneren. Keurig te woord gestaan door Denzel. Ik ontdekte ook, dat de strandbroek, die ik wil behouden nu opeens 10 euro goedkoper is. Ook daarin is Lascana mij tegemoet gekomen middels de rekening. Ik ben dol op goede service en op deze manier sta ik open om nogmaals een product aan te schaffen als de tijd daar rijp voor is. Met vriendelijke groet, Helene Viveen

Super mooie en leuke bikini's en snelle bestelling kunnen plaatsen!!

Prachtige producten , voor een zeer redelijke prijs .

Gewoon top mooie producten , makkelijk routeneren snel je geld terug . Dan weer snel bestellen voor de juiste maat . Alles verloopt vlot en ze hebben vooral veel keuze .

Altijd tevreden met wat ik koop

Heel veel keus in alles wat ik zoek, lingerie of zomer jurken. Bikinis vind ik wel prijzig maar kan meestal wat vind in de sale.

helemaal prima!

Erg fijne en overzichtelijke site. Elke bestelling goed ontvangen en fijne manier van retourneren. Zeer tevreden!

Ik draag ook de comfortabele gladde bh’s van Lascana.

Ben zeer tevreden met de bh’s van Lascana.

Veel keus

Veel keus ook voor de grote maten

Altijd correcte levering en snelle service

Prettig shoppen bij Lascana!

Een goed georganiseerd bedrijf dat snel en correct levert !!

Leuke spullen,goede service

Ben erg tevreden met mijn aankopen.

Ik vind de website mooi en makkelijk te gebruiken.

Ik bestel voor het eerst bij jullie en kan haast niet wachten tot het geleverd wordt!

Mooie kleding

Goede kwaliteit.

Heerlijk zoeken en vinden ook!

Buiten de levertijd, is alles eenvoudig terug te vinden.

Fijn merk, goede website en service

Fijn merk Prettige website En goede service

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.