Alle produkten zien er er even mooi uit als op de plaatjes en het past mij en mijn dochter altijd !

Alles wat wij tot nu toe bij lascana hebben besteld past perfect en de stoffen zijn erg mooi .

Fijn winkelen bij Lascana

Goede BH’s , prijs-kwaliteitverhouding prima, veel keus! Dit geldt idem dito voor de badkleding!

Bestellen ging prima en zonder moeilijkheden.

Al eerder een lancana badpak gehad. Hier is genoeg keuze en het bestellen ging zonder problemen.

Mooie utems

Makkelijk bestellen

Super fijne site!!!

Makkelijk shoppen, goede kwaliteit kleding! Foto's laten realistisch beeld zien van wat je koopt!!

Goede producten, klasse service

Goede ervaring met Lascane! Prima service. Producten goede kwaliteit

Jullie zijn een geweldig bedrijf!

Ik heb al veel bestellingen bij jullie geplaatst. Altijd een snelle levering en goed verpakt. Ook ruilen gaat bij jullie heel gemakkelijk, kortom een fijn bedrijf, waar ik nog vaak bestellingen ga plaatsen.

Snel geleverd en gebruiksgemak van webshop

Dit is mijn tweede bestelling. Ben erg tevreden over mijn eerste aankoop en hoop dat het ook geldt voor deze aankoop

Mijn juiste website

Mooi en goed

Mooie collectie

Veel aanbod van mooie merken.

Super mooie kleding!

Ik ben helemaal weg van het merk Lascana! Mooie stoffen en zit altijd comfortabel!

Goed merk draag het graag

Helaas schommel ik wat met maten, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden!!

Fijne duidelijke website!

Hele fijne website en handig met de maattabel, ben super tevreden en kijk uit naar mijn bestelling.

prachtige lingerie en betaalbaar

zit zeer convertible

Goed zittend ondergoed ,is het beste begin van de dag.

T was ff vechten ik wilde 6 short en geen drie, maar t is gelukt en Schiesser is top dus nog 4 dagen afzien en dan zit hij weer goed door Parkinson veel gewicht verlies ,maar dankzij lascana opgelost.

Goede kwaliteit en service

Hen nu voor de tweede keer besteld, echt een aanrader!

Mooie pasvorm en goede kwaliteit

De kleding welke ik tot nu toe hier heb besteld, is altijd van goede kwaliteit en heeft (althans voor mij) de juiste pasvorm

Top produkten

Waar voor je geld!

so far so good

Bestelling snel in huis. Gedeelte dat retour moest, makkelijk geregeld.

Zeer positief

De kleding en bikini die ik bij Lascana gekocht heb zijn van goede kwaliteit. Maat prima en blij mee!

Snel besteld op deze site.

Makkelijk en overzichtelijke site. Fijn dat je kunt kiezen tussen thuis bezorgen of ophaal punt. Snelle bezorging ook heel fijn.

Lascana de beste bad mode

De kwaliteit is net zo mooi als de uitstraling

Snelle levering Prachtige kwaliteit

Mooie duidelijke website.

Mooi materiaal, goede pasvorm

Pas recent Lascana "ontdekt". Mooie broeken met leuke print. Snelle levering. Dus al meerdere malen bestelling gedaan! Benieuwd naar de wintercollectie.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.