Verrassend.

Altijd nieuwe, verrassende stijlen en prijzen. Lascana maakt je jeugdig en vlot!!

Ik heb heerlijk geshopt online bij lascana

Ik vind de website heel duidelijk en zeer mooie foto's. En ben heel tevreden over de bestellingen die ik voorheen gedaan heb, dus bestel ik weer bij Lascana. Valt zeker weer in de smaak.

Hele goede bikini's

De bikini's kleden mooi af, goede kwaliteit. Enige minpunt is dat het op de website soms erg zoeken is naar bijpassende broekjes bij een topje, zou fijn zijn als er een link staat naar het bijpassende onderdeel.

Zeer toegankelijke heldere website

Ik was verrast door de kortingscode! ga zeker meer bestellen bij Lascana, alleen al om de mooie producten.

Ging redelijk soepel

Shoppen ging goed, helaas werkt de link niet als je in de zoekmachine het woordje CEINTUUR invult. We website wordt dan te vaak omgeleid geeft ie aan

Eindelijk een site waar katoenen nachtkleding besteld kan worden.

Eindelijk een site waar katoenen nachtkleding besteld kan worden. Alle duurzaam gemaakte kleding draagt toch niet zo lekker als kleding van natuurlijk materiaal. Dit vind ik vooral belangrijk voor nachtkleding.

Betrouwbaar en orgineel

Ik heb meerdere keren iets besteld. Goede ervaring en fijne spullen. Heb graag net iets anders als de grote bulk die je in de winkels tegen komt. Voor iedereen is er wel iets. Verschillende stijlen printjes en stofjes. Gewoon top.

Mooie kwaliteit en zit heerlijk

Nu al een paar keer wat besteld en alles is heel goed bevallen. Mooie pasvorm en goede kwaliteit!

Perfecte pasvorm.

Nieuwe bikini gekocht en gewoon dezelfde als die ik had. Zo tevreden ben en was ik ermee!!!!

Top kwaliteit

Leuke site en goed duidelijk. Alles snel en optijd geleverd.

Prima snelle afhandeling

Artikelen voldoen aan de beschrijving

super site en mooie producten van zeer goede kwaliteit

super site en mooie producten van zeer goede kwaliteit

Ik was op zoek naar lingerie van goede kwaliteit en betaalbaar. Door te struinen op Internet kwam ik terecht op de website van Lascana. Mijn eerste aankoop waren twee bh's en die zitten perfect, zojuist weer een bestelling gedaan. Ik ben zeer tevreden en zal Lascana zeker aanbevelen.

Super mooie kleding precies mijn stijl

Mooie prijs kwaliteit verhouding. Ben er helemaal blij mee.

Leuke betaalbare jurken

Ik werd meteen enthousiast toen ik een aantal jurken op jullie site had gezien. Ik een leuke jurk besteld. Super!

Bestelling en retouren snel afgehandeld

Omruilen was snel gedaan via het speciale telefoon nummer en retourzending netjes en duidelijk afgehandeld. Achteraf betalen heel fijn

Iedere aankoop bij Lascana is weer een feestje!

Mooie kleuren en perfecte pasvorm en kwaliteit. Niet te vergeten ....betaalbaar!

Top webwinkel met super leuke en mooie kleding!!!!

Altijd weer een feestje om te winkelen en vervolgens de leuke kleding te intvangen!!!

Ben nieuwe klant

Prettige site om te bestellen is duidelijk en geeft tevens een welkoms korting! Dat ken ik wel anders.

jammer geen korting.

Helaas geen korting. je krijgt een code maar die doet vervolgens niet. Lascanadays code.

Kwaliteit

Wat ik tot nu toe heb besteld is van goede kwaliteit, en mooie kleuren

Fijne site en goede aanbiedingen.

Prima kwaliteit,voor goed product.

De kwaliteit is perfect . De maat is altijd precies goed. Garantie en omruilen daar kun je op garanderen

**********

Ik heb gister leuke bikini bij jullie gezien , vandaag bestellen, maar had hem gister avond, precies de zelfde bikini bij Zalando gezien . Het ergste bikini top bij Lascana €53,99 + 3,95 verzendkosten , zelfde bikini top bij Zalando €29,99 geen verzendkosten en LET OP hij komt via Lascana , want Zalando werkt met partners oa Lascana !!

Niet ingewikkeld en eenvoudig

Makkelijk shoppen, goed verwerking en eenvoudig retourneren What you see is what you get

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.