Leuke prijs/kwaliteitverhouding.

Varia van leuke jurkjes, die niet duur zijn geprijsd.

lascana stelt nooit teleur

lascana kwaliteit blijft langdurig mooi. Zwem en bad kleding goede pasvorm. Top

De kleding valt zoals aangeven en bezorgd naar verwachting.

Fijne website, makkelijk bestellen

Blij dat er grote maten beschikbaar zijn.

Mooie kleding voor een eerlijke prijs

Duidelijk en goedwerkende website

Lascana levert op tijd en vaak kwaliteit. Soms is een artikel uit een gloednieuwe brochure niet te bestellen (jammer!!) Wat ik jammer vind is dat je een kortingscode maar 1x kunt intoetsen. Ik had zelf een bestelling met 20% korting die ik helaas in zijn geheel terug moest sturen. Dacht dat ik dan nog weer de 20% korting bij een nieuwe bestelling kon invoeren, maar dat bleek niet zo te zijn. Jammer.

Geweldige webshop !!

Ze hebben altijd kei mooie sandalen, je kan er zeker een paar jaar op blijven lopen. Ben helemaal fan!!!!

Top service en duidelijk website

Ik beveel Lascana aanbiedenden aan mooie prijs kwaliteit verhouding☺️

Heel veel keuze

Heel veel keuze en geweldig dat je de tops en broekjes afzonderlijk in maat kan bestellen .

Zeer Goed

Altijd nette levering

Ziet er super goed uit.

Het is heel gemakkelijk en rustig om uit zoeken wat je denkt dat goed voor je is. De bestelling is snel af te ronden en alles klopt!!!!!

heel tevreden

super mooie strand/zomerkleding en het past. Zit comfortabel en ik ben hier heel erg blij mee. Snel verstuurd en altijd correcte afhandeling. Ook als het niet naar verwachting voldoet.

Altijd op tijd geleverd

Altijd op tijd en goede kwaliteit

Snel en correct levering bestelling meestal goed

Kleding valt voor mij maat vaak te groot . Weer terug sturen voor kleiner maat .

Bestelling op tijd en netjes afgeleverd

Had een bestelling gedaan met meerdere truien/vesten bleek dat er na een paar dagen ineens korting was op de website. Ben gaan bellen hierover werd gelijk opgelost door de korting alsnog te verwerken. Kan niet anders zeggen als geweldig!!!

Alle standkleding top !

Al mijn bikinis en strandkleding Top ! Goeie kwaliteit , leuke kleuren en ziet er goed uit

Fijne website

Fijn webwinkel om te bestellen

Fijne site om te shoppen

Wat ik er fijn vind is dat je keuze kunt maken in combinatie van cupmaat en kledingmaat waardoor ik mijn eigen unieke maat combinatie kan kiezen.

Subliem

Ik lees heel veel goeie reviews en ben erg hoopvol. Heb net mijn eerste bestelling geplaatst met 3 bh’s!

Prachtige collectie op een aantrekkelijke site!

Vandaag jullie site ontdekt via Otto…. Wat fijn dat ik prachtige bikini’s had gezien en op deze site ook eindelijk in mijn maat en op tijd geleverd….. Ook had ik het geluk dat ik nog eens 20% korting kon krijgen. De site werkt prima en had ik mijn bestelling in korte tijd geregeld… Eindelijk is het me gelukt prachtige bikini’s te bestellen,kijk er naar uit om ze te ontvangen…. Vanavond val ik met een goed gevoel in slaap….

Perfecte Badmode

Mijn badpakken altijd bij Lascana gekocht en zitten echt heerlijk en goede pasvorm !

Gewelding

Lascana is een top webwinkel ze hebben alles wat je mocht zoeken in de afdeling lingerie. Heel te reden mee snelle levering en afntoe een kortings code altijd fijn!

Goede site

Heb net leuke sandalen besteld en zijn binnen 2 a 4 dagen binnen

Overzichtelijke site

Eenvoudig en makkelijk bestellen

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.