Mooie, leuke betaalbare mode

Goede duidelijke webshop

Prima en snel geregeld

Account aangemaakt, nog extra korting gekregen alles snel binnen dus zeer tevreden over Lascana…. Bedankt, en tot gauw bij de volgende bestelling.

Erg mooie kwaliteit bikini's

Veel keus. Alleen jammer dat er nietiets meer losse sets verkrijgbaar zijn. Ik heb een grotere maat van bikinitop nodig. Als ik dit in een set moet kopen is altijd het broekje veel te groot. Tip; het zou fijn zijn als je meer verschillende maten met elkaar kunnen combineren.

Overzichtelijke website

Alles werkt goede omschrijving.

Goede kwaliteit, snelle levering en goede service

Al meerdere dingen besteld en altijd dik tevreden over kwaliteit en snelle levering.

Modieuze kleding,prima prijs/kwaliteit verhouding,heel blij met de 7/8 lengtes .

Snelle levering,goede kwaliteit!!

Makkelijke site om iets te bestellen.

Lascana is een leuke site om te winkelen,volop moderne kleding.

Perfecte pasvorm ook bij grote maten van zwemkleding.

Kledingmaten juist aangegeven, top

Kledingmaten juist aangegeven. Prijs Kwaliteit verhouding goed zijn in evenwicht. Top

Vrouwelijke kleding

Altijd goei service. Mooie lingerie en VROUWELIJKE kleding,kwaliteit prijs verhouding ook goed..

Goede kwaliteit Top

Goede kwaliteit.Top

Makkelijk bestellen en zit mooi allemaal en wordt ook goed allemaal aangegeven als je iets retour wilt sturen

veel keuze en goede prijzen

Wat een leuke site en voor iedereen wel iets te vinden

Mmmmm

Heb net een jurk besteld, maar kon nergens de kortingscode Lascanadays invullen

Duidelijke site

Duidelijke site en goede informatie.

Makkelijk en snel besteld

Goede service. Ook ruilen is snel geregeld!!

Makkelijk bestellen, leuke moederdagkorting, maar...

Bestelling ging makkelijk, moederdagkorting was een leuke actie, maar dat je met een orderbedrag van meer dan 170 euro nog verzendkosten moet betalen verbaasde mij. Franco levering zou klantvriendelijker zijn met zulke bedragen

Tof bedrijf

Tof bedrijf

Prachtige badpakken

Ik ben enorm benieuwd. Ik heb net twee badpakken besteld die er op de stite oogstrelend uitzien. Als de waarheid straks ook zo is, dan hebben jullie er zeker een goede klant bij.

Fantastische service plus kwalitatief goede- en mooie merken; TOP

iDEM ALS HIERBOVEN

Hele duidelijke site

De site is duidelijk Telefonisch word je prima geholpen

gemakkelijke site

Ik zocht een tankini. Heel gemakkelijk kwam ik bij het gene waar ik in geïnteresseerd was. Fijn dat er reviews bijstonden. Betalen ging ook er gemakkelijk. Dus top!

Makkelijk

Makkelijk in gebruik, artikel word al snel bezorgd

Zeer mooie site en makkelijk te mee om te gaan.

Ik word al jaren lang enorm blij van het merk Lascana, zeer mooie badkleding die echt goed aansluit op je lijf. kwaliteit zeer goed en kleuren blijven mooi en vervagen niet. Een echte aanrader voor iedereen, ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnenkomt.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.