I can have what i need and like

Nice clothes and lingeries plenty of choices

Super kwaliteit

Prettige website, goed en overzichtelijk en makkelijk te bestellen

lekker snel besteld !

Het was heel snel geregeld, mooi spullen en goede korting:)

Het is zo als op foto. Leuke jurken met mooie printen. Ben er blij mee

fantastisch wat een shop en wat een kwaliteit voor weinig geld

ik was op zoek naar boxershorts voor heren grote maat en bij jullie heb ik kunnen slagen. Heb een nieuwe partij gekocht. Ben zeer zeer tevreden met jullie assortiment

Veel keus voor weinig geld, wat wil je nog meer.

Ik koop regelmatig bij Lascana, zowel nachtgoed als kleding als loungewear. Ik vind altijd wel iets naar mijn zin. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Goede kwaliteit kleding voor een goede prijs@

Goede service!

Alles wat ik besteld heb van tankini tot bh.alles zit allemaal perfect.

Fantastich!!

Al vaker kleding besteld, snelle levering en goede service.

Duidelijke site

Kon prima vinden wat ik zocht.

Leuke kleren

Snelle levering goede kwaliteit Vd de kleding ben zeer tevreden. Fijn dat het ook betaalbaar is .

Ongewenst reclame stopt niet

Over milieuonvriendelijkheid gesproken, ik blijf maar van die dikke Lascana reclamebladen ontvangen, terwijl ik me al meerdere malen telefonisch hiervoor heb afgemeld. En bovendien me nooit heb aangemeld.

Great prices for great quality

Great bra selection for bigger breast

Mooie spullen!!

Heb net wat besteld dus ben zeer benieuwd!!

Uitstekend!!!

Tot nu toe heb ik geen klachten!

Overzichtelijk, goeie lay out

De prijzen zijn overzichtelijk, artikelen zien er goed uit.

super fijne site

super fijn om op deze site te shoppen ze hebben een leuke collectie

Prima spullen en goeie service!

Ik ben verrast door Lascana (voormalig Otto(?) Ze hebben fijne spullen (beha's en nachthemden) en ook goeie service. Er was vorige keer iets mis gegaan met een levering van een bestelling, maar dat werd direct in orde gemaakt.

Makkelijke website

mijn nieuwe ontdekking

echt een uitblinker tussen zoveel aanbiedingen. Mooi op tijd geleverd,weinig of geen portokosten en achteraf betalen en keuze voor afhaaladres.

Altijd makkelijk

Altijd makkelijk

de korting is niet afgetrokken

Top site

Goede en snelle levering Goede kwaliteit zeer tevreden

Heel erg leuk.

Er is ruime keuze voor iedereen. Top!!!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.