uitstekend

snelle verzorging van mijn bestelling. goede prijs kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden

Super tevreden

Bestelling snel in huis Kwaliteit is echt super! Zo ook de pasvorm Heb nu al voor de 3x bestelling gedaan.

hulp

Telefonisch contact gehad en prima geholpen

Super site

Ik koop al langer en vind het een super leuke collectie en betaalbaar. Erg tevreden

Lascana altijd goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Eenmaal Lascana ontdekt dan blijf je bestellen.

Leuke strand outfits van fijne materialen

Heerlijke strandbroeken maar ook goed te combineren voor een avondje uit

Goede website, mooie kleding

De blouses die ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit. Mooie bikini’s, veel keuze.

Super collectie

Ik zocht een sport bh omdat ik pas een borstverkleining gehad heb. Dus de bh moet voor mij wel stevig zijn. In 1x gevonden wat ik zocht!!! En dan ook nog een leuke korting gekregen. Bedankt Lascana!!!!

Leuke kleren!

Jullie app liep vandaag regelmatig vast. Hopelijk is of was dat maar eenmalig. Ben heel benieuwd wat ik dadelijk binnen krijg :)

Leuk

Mooie moderne kleding voldoende keuze

Ruime keuze en fijne website.

Helemaal top

Altijd op zoek naar passende bikinies. Bestel er 3 bij Lascana, alle 3 gehouden zitten allemaal perfect.

Ben een echte lascane fan aan het worden Mooie kleding voor een mooie prijs En gemakkelijk met bestellen. Ook snel ik huis. Ik ben dus een echte fan.

Al wat lingeriesetje besteld en kwaliteit is uitstekend. Prijs kwaliteit is prima.!

Waanzinnige spullen

Heb een badpak besteld goede maat levering snel.Heel blij mee. IK zal zeker nog spullen bestellen hier Vriendelijke gr karin van den berg

Mooie badkleding met perfecte pasvorm,voor mijn geen ander merk meer.

Mijn vorige bikini van Lascana beviel zo goed dat ik nu weer een nieuwe heb besteld,compleet met strand jurkje voor mijn vakantie.

Altijd goede ervaringen gehad met Lascana! Zowel leveringen alsook retouren. Prima service!

Altijd snelle levering en goed

Ik bestel altijd de bodies met lange en korte mouwen. Ze zijn superfijn en handig. Snelle levering, nooit problemen.

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs !

Hoe makkelijk is het om perfecte kwaliteit kleding vanuit je luie stoel te bestellen. Èn ook nog eens achteraf te kunnen betalen !? Super ervaring met Lascana !

Uniek!

De webwinkel ziet er uitermate verzorgd uit en de artikelen zijn duidelijk en eerlijk omschreven. Ook de betaling en levering worden correct en snel uitgevoerd dus in 1 woord uniek tussen vele andere aanbieders!

Heb goede ervaring met Lascana

Heb goede ervaring met lascana . Goede kwaliteit en service

prima zaak, met veel keuze in kwaliteit

snel gevonden, goede en ruime keuze en goede artikelen in webshop

Duidelijke site

Ik heb op deze site zomaar het product gevonden wat ik zocht! Echt super!

Mooie site prachtige kleding

Overzichtelijk site met mooie hippe kleding. Fijn kopen bij Lascana

Mooie site

Mooie site waar je alles overzichtelijk kan vinden op rubriek blij mee.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.