Een aanrader

Prima en snelle service. Leuke en betaalbare artikelen. Veel keus

Prettige webshop

Duidelijke omschrijving van de producten, veel keuze voor de diverse maten. Kwaliteit van de producten ook prima

Goede service, uitstekende kwaliteit

Je krijgt het wanneer het wordt beloofd wn wordt duidelijk geinformeerd als je contact opneemt. Bestelde product van uitstekende kwaliteit.

Leuk winkelen

Lekker veel keus en zeker met de kortingscodes ook leuk geprijsd.

Snel en makkelijk bestellen!!

Goede kwaliteit en betaalbaar, makkelijk online bestellen en fijne service!!

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Bestelling altijd snel geleverd, kwaliteit en pasvorm in d meeste gevallen goed.

Ik ben heel blij met Lascana

Mooi en goede qualiteit

Duidelijk site, fijn om iets te bestellen

Prima site, duidelijk hoe het werkt.

Wauw een geweldige service

Snel, mooie artikelen, fijne services

Snelle levering en prima producten

Fijn shoppen

Nog nooit problemen gehad. Snel bestellen..snel in huis Bij retour ook snel afgehandeld

Snel, makkelijk, mooie basis kleding

Goeie site en makkelijk te bestellen. Mooie aanbiedingen van goeie kwaliteit.

HEERLIJKE WINKEL

Altijd leuke en draagbare kleding en kwaliteit toppie!

Makkelijk en snel iets bestellen

De website van Lascana is makkelijk in gebruik, artikelen zijn snel op te zoeken. Al eerder producten bij Lascana besteld en ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen.

Altijd prima

Al Jaren lang Lascana produkten, pasvorm is altijd naar wens. Ook het matriaal!!

Via de app, gemakkelijk, snel, hoop natuurlijk dat de kleding goed is, dan zou het super zijn.

Leuk assortiment

Prachtige kleding zit fijn en blijft prima

Prettig winkelen op een heldere website

Tot nu toe steeds goede ervaringen met Lascana. Spullen vlot geleverd en als het niet bevalt stuur je het gemakkelijk weer terug. Wat ik wel een beetje jammer vind: Otto en Lascana zijn hetzelfde bedrijf. Krijg ik 2 catalogi tegelijkertijd op de deurmat. 1 van Otto en 1 van Lascana, met verschillende kaften, maar dezelfde inhoud. Papierverspilling en onnodige verzendkosten. Waarom niet gewoon 1 boek?

Prachtig

Super mooie kleren. Heel erg onder de indruk. Vindt de hele kledinglijn mooi. Prachtig

Uitmuntend

Mooie, duurzame mode voor een prima prijs

Ik kreeg de gids van Otto met dit merk kleding en zocht hiernaar online. Ik werd toen ook nog verrast met een mooie korting van maar liefst 20%.

Maten die goed kloppen

Het is fijn dat bij Lascana de cup- en breedtematen goed kloppen. Daardoor kan ik van het eigen merk probleemloos BH's kopen zonder te passen.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen achteraf

Zojuist kennis mogen maken met Lascana. Het bestellen verliep zeer prettig met direct al een korting van 20%. Hoe fijn is dat!

Fijne makkelijke webshop

Mooie betaalbare kleding op makkelijke webshop. Lasnaad geeft me een goed gevoel!

Leuke nieuwe kleding.

Had meteen zin om te bestellen. In afwachting van mijn nieuwe spulletjes.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.