bezorging en retouren

Ik vind dit ontzettend mooi, dat je eerst iets kan bestellen en retour kan sturen, zeker omdat je bezorgkosten in mindering worden gebracht. Helaas ware de artikelen die ik had besteld te klein voor mij. Maar ben zeer tevreden met alle gegevens en ook de telefonische onderhandeling met een van de medewerksters. Zeer correct en heel vriendelijk. zei verdienden een pluim

Wachtwoord aanpassen

De app bevalt goed. Het enige waar ik tegenaan loop is het aanpassen van je wachtwoord. Dit kan niet op een mobiele telefoon. Op de tablet of pc is dit geen probleem.

Altijd leuk

Ik vind hier altijd mooie kleding en badpakken ,maat past altijd goed

Lascana heeft mooie en sportieve kleding, goede kwa;liteit

Doe graag bestellen bij 1lascana, zeer mooie kleding, goede kwaliteit, betrouwbaar bedrijf, hpoudt zich aan de gemaakte zafspraken met levering en betaling. Chapaeau!!!!!!!

Heel goede site

Goede website en goede producten

Mooi shirt

Mooie kleur, lekkere luchtige gehaakte stof

Mooie kleding

Bestel vaak bij Lascana, mooie artikelen, goede kwaliteit. Service is prima, wat wil je nog meer!

Prachtige spullen die goed zitten. Wel vind ik t dicriminerend dat je voor een grotere maat meer moet betalen. Dat is in de winkel ook niet t geval en bij de meeste warenhuizen waar je kleding via internet koopt ook niet. Zo wordt je ook nog eens op je grote maat gewezen.

Super kwaliteit

Heel blij met mijn aankopen bij Lascana. Kwaliteit van materiaal en vormgeving. Plus nog een fijne service ook. Ik ben vaste klant.

Topservice

Goede website en app. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Moderne aparte kleding

Tot nu toe nooit teleurgesteld. In alle opzichten goede afhandeling. Daarbij daarbij mode die toch op een hoger niveau staat qua stijl. Mag graag winkelen hier mijn dochters en 2 vriendinnen o9k al kunnen overtuigen.

Mooi ondergoed

Fijne pasvorm, mooie kleuren. Kortom: mooi ondergoed waarin ik mij vrij voel.

Mooi websitebezoek en heel gemakkelijk . Mooie collectie

geweldig

Makkelijk te bestellen duidelijk en zeer snel. Bedankt Lascana

Goede service, mocht het niet passen, geen probleem

Fijn bedrijf

Prima service, weinig op of aan te merken

Makkelijke site

Altijd snel en correct

Ik bestel regelmatig bij Lascana. Het is altijd snel geleverd en indien iets niet past worden retouren vrij snel en correct verwerkt.

Goed model

In spanning wachtte ik af maar het resultaat is prachtig

Verslavend

Recent ontdekt; mooie kleuren, goede pasvorm, snelle levering!

Helemaal tevreden , tweede bestelling is onderweg

Heb een BH ontvangen vlotte levering perfecte pasvorm, super blij ziet er prachtig uit.

Uitgebreid shoppen, grote collectie en kwaliteit

Hele goede en klantvriendelijke ervaring

Snel kunnen bestellen

Zoi hoort het het is wel eens anders Bedankt

Duidelijke product presentatie en een scherpe prijs.

Overzichtelijke webshop met makkelijk bestellen en betalen.

Top!!!

Veel keuze,ook voor de dames met een grotere maat. En geen belachelijke prijzen. Erg tevreden,en als de producten mij bevallen zal ik snel weer opnieuw bestellen

Mijn eerste ervaring met digitaal bestellen bij Lascana erg positief.

De site van Lascana is aantrekkelijk om te zien en gebruiksvriendelijk. De wijze van bestellen is heel overzichtelijk.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.