makkelijk

fijne site

Super leuke bikini’s, ook voor grote cups

Heel goed de maten en modellen te selecteren

perfect

meerder badpakken besteld ,maat perfect materiaal uitstekend

Altijd goede kwaliteit en prima prijs voor het gekochte artikel

Altijd een goed kwaliteit van het bekochte artikel, blijft mooi na het wassen en een super draagcomfort.

Mooie kleding en goede kwaliteit

Altijd goede levering..frisse zomerkleding van een hele mooie en goede kwaliteit.

Mijn favoriete is lacana

Ik ben verkocht als ik de reclame of actie zie zo mooie en leuke kleren wat zo perfect zit

Makkelijke site, snelle levering en goede service

Heb een maatje meer, hier echter voldoende keus in items die de moderne vrouw graag wil, top site!

Na bestelling een zeer tevreden vrouw in huis

We zijn de hele dag in de stad geweest en dit pak zat al in haar hoofd en dan is niets anders meer goed natuurlijk. Thuis snel besteld en naar tevredenheid ook nog 10 euro korting.

Altijd mooi kwaliteit

Lascana artikelen die ik heb zijn langdurige en met kwaliteit. Ik ben heel blij mee. Bikinis en strand jurkjes jaren met plezier

super in alles

mooie lingerie, sweaters/hoody's , goede kwaliteit. met het woord Super is alles gezegd

Hele goeie service en goede kwaliteit

Mijn go to webshop voor zomermode

Veel mensen klagen over de dunne stof, maar als je het op de juiste manier behandeld in de was, dan gaat het lang mee. Ik heb broeken die al 3 seizoenen meegaan. Je moet ze behandelen als ouderwetse vitrages. Bezorging is altijd netjes op tijd of zelfs eerder bij meldingen van 2 tot 3 weken. Nooit problemen gehad. Retourneringen worden ook perfect afgehandeld.

Goede duidelijke omschrijving

Omschrijving goed duidelijk en voldoende

Makkelijk en voordelig

Makkelijk en voordelig

Veel keuze in kleine cupmaat

Zo fijn dat ik hier veel keuze is voor kleine cupmaat met grote omvang.

Je fijn voelen doe je met Lascana

Meestal goed op maat Goede ervaring Aan te bevelen

Leuke kleding maar ietwat onhandig retourbeleid.

Ik vind veel van de kleding erg leuk, maar ik aarzel om ze te kopen omdat ik weet dat als ze niet goed zijn, ik moet betalen om ze terug te sturen.

Leuk

Hele leuke site en kleding met elke aanbiedingen

Mooie kleding voor n goede prijs

De levering is snel en de kwaliteit van de kleding is super!

Gewoon een goede website met leuke kleding

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en met retouren wordt ook goed omgegaan.

Geweldige mooie kleding

Ik heb een keer bij lascana besteld, maar heb meteen een tweede batch besteld. De kwaliteit is geweldig, en de kleding zit precies zoals op de foto's. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen, of juist niet, anders is alles uitverkocht. De service is ook geweldig, de klantrekening is erg duidelijk.

Wat een topkwaliteit aan items

Mijn ervaring met deze website is uitstekend. Ze leveren topkwaliteit en zijn klantvriendelijk

Vlot genoeg :)

Prettige website, gelukkig zonder bewegende delen. Want een carroussel van afbeeldingen is niet fijn voor mensen met een beperking. Mijn artikel bestelde ik in het weekend en werd op woensdag bezorgd, dat is ook helemaal prima. Een bestelling die per ommegaande wordt verzonden en de volgende dag thuis wordt afgeleverd is tegenwoordig de norm, maar onnodig naar mijn mening. Wel jammer (anders waren het vijf sterren geweest) dat mijn nachthemd in een plastic tas werd verstuurd, dat had toch ook een envelop van papier of karton kunnen zijn?

Goede service , vlotte afhandeling mbt tot ruilen.

Alles zoals het hoort

Breed assortiment, acceptabele prijzen, vlotte bestelprocedure, voldoende betalingsopties & vertrouwde bezorging door Postnl met pakketpunt optie.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.