Topkwaliteit!!

Al jaren draag ik de jurkjes bikini en meer met veel plezier het blijft ook mooi en zit mooi. En dat maakt me blij

Prijs kwaliteit

Wat een super leuke kleren en dat voor een goede prijs en een hele goede kwaliteit. Mooie stoffen worden er gebruikt en alles wordt goed afgewerkt.

Gewoon TOP

Altijd goed gegaan

Mooie kwaliteit kleding.

Al regelmatig wat besteld bij Lascana en hele goede ervaring mee. Keurige site en goede service. Top!

Super service en mooie kwaliteit

Voor zeer mooie prijzen luxe lingerie waar je mee voor de dag kan komen. Badmode ook van hoge kwaliteit en een aanrader! Mijn favoriete site.

Veel mooie producten, super mooie kleuren!

Ik heb al vaker bij lascana besteld en ben heel tevreden met de kwaliteit en ben telkens aangetrokken tot de mooie kleuren.

En mooie artikelen. En ruime korting met code.

Nice platform with board choices

I am looking for pyjamas and Lascana provides a board and good collection of clothes. I could find what I like and I am looking forward to the items.

Goede service en mooie kleding

Super geholpen aan de telefoon toen iets niet paste. We zijn eruit gekomen dankzij de hulp van de medewerker.

Goedwerkende en duidelijke website

Zonder onnodige poespas, goede foto’s en Maattabel is ook uitgebreid en duidelijk

Fijne webshop

Duidelijke en fijne website. Je kunt makkelijk zoeken en artikelen in de wishlist plaatsen voor later. Handig achteraf betalen en pick-up point service en gratis omruilen is ook prettig.

Al een aantal prachtige jurken gekocht. Mooie kwaliteit en precies wat ik verwachtte

Geweldige collectie

Mooie kwaliteit en ruime keuze. Goede service en ruime bedenktijd met achteraf betalen. Love it❤️

makkelijk bestellen

Mooie kleding duidelijke site

Prima site

Goede kwaliteit prijs verhouding

Mooi

Hele mooie kleuren

HELE FIJNE WEBSITE OM TE BESTELLEN

HELE FIJNE WEBSITE OM TE BESTELLEN

Goede ervaring met lascana! Producten zijn er precies zo uit als op de afbeeldingen en zijn van goede kwaliteit! Alleen jammer van de verzendkosten.

Voor iedere vrouw wat wils

Duidelijk site , snelle service . Mooie badpakken

prima service

vandaag besteld en snel in huis, goede kwaliteit en prettige betaalmogelijkheden. kortom goed, snel en duidelijk :)

Mooie producten, onmogelijk bestelproces

Bodies zien er prachtig uit, helaas maakt het bestelproces het mij onmogelijk om ze aan te schaffen. Nadat ik de bodies heb geselecteerd en mij heb aangemeld voor de nieuwsbrief (€5 korting) probeer ik de bestelling af te ronden. Nadat ik drie keer mijn gegevens opnieuw moet invullen (er mist een veld maar alles is ingevuld) krijg ik de melding dat ik een Otto account heb en daaronder moet inloggen. Waarom?! Ik heb daar in 1810 ooit iets besteld en dat ging ook al gigantisch stroef. En waarom moet ik eerst al mijn gegevens invullen als jullie daarvoor om mijn mailadres vragen?(!) Ik wil jullie letterlijk gewoon geld sturen… Goed; wachtwoord werkt niet, wachtwoord resetten, captcha ziet ergens bergen waar een motorfiets staat, 3 captchas verder eindelijk nieuw wachtwoord, moet ik daarna eerst al mijn oude gegevens gaan wijzigen (en nadat ik al eerder al mijn nieuwe gegevens heb ingevuld…) Daarna kan mijn nieuwe adres pas morgen ingaan(?!) Waarom? Wat hebben jullie voor een IT team?! Vanaf dit punt ga ik vooral verder om een review in te kunnen sturen en uit professionele interesse. Ik laat de bestelling naar een punt in de buurt sturen, whatever, service is toch al waardeloos. Kortingscode voor de nieuwsbrief heb je niets aan want andere code levert meer korting op. Prima hoef ik ook geen nieuwsbrief meer. Was uiteindelijk oprecht verbaast dat IDeal wel werkte. Oh moet hieronder nog een keer mijn gegevens invullen, 5x in één bestelling…

gemakzucht

Lascana heeft prima producten. What you see is what you get. Gemakkelijk te bestellen en geen problemen met retourneren van artikelen. Prima dus!!

Snelle levering dus....prima geregeld

Mijn ervaring was prima, snel en op aangegeven tijd geleverd dus...zeker voor herhaling vatbaar.

kwaliteit kleding voor een eerlijke prijs.

IK was blij verrast toen ik jullie online kleding ontdekte. Ik had nog nooit van Het merk Lascana, maar wat een ruim aanbod. ik bestelde meteen en kwam tot het oordeel dat jullie kwaliteit kleding verkopen, ik ben nu jullie vaste klant. Ik zit nu met Corona thuis, maar met mijn vakantie in het vooruitzicht zal ik zeker nog eens even achter mijn computer de nodige bestellingen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Sjoukje Boorsma Gardenier.

Mijn ervaringen zijn goed, nooit problemen gehad.

De bestellingen zijn altijd keurig in orde en worden afgeleverd op de genoemde termijn.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.