Mooie bh's voor een fijne prijs!

Ik heb vlot drie bh's kunnen bestellen. En top: vandaag met 20% korting. Ben benieuwd of ze goed zitten. Dit is de eerste keer dat ik hier bestel.

Onderbroek

Geen lastmeer tussen benen en allergies weg fijne onderbrioeken

Happy met Lascana

Zo' blij met de mode van lascana. Goed passende modellen , zowel van kleding als de badmode. Je haalt het " zonnetje " ermee in huis...

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen,goede prijzen,snelle bezorging.

Mooie ruime collectie

Een ruime keuze uit badkleding ,zeker van deze tijd. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen.

Badmode zit gewoon goed. En blijft geweldig lang mooi. Duurdere merken gehad kon ik na twee jaar weg doen en hier heb ik jaren plezier van. Raad het ook aan bij vriendinnen. Lascana gewoon goed voor een goede prijs. Dankje. Grt

ZO SNEL EN GEMAKKELIJK

Al een paar keer besteld en steeds tevreden

Heerlijk shoppen op de bank

Altijd netjes op tijd, groot assortiment en prima kwaliteit. Echt mijn homeshop

Prima kleding goede maat komt overeen met foto's

Ik heb verschillende items besteld meestal zeer goed qua maat pasvorm en kleur Een tevreden klant

Snel en overzichtelijk

Jaa hier bestellen is zekeer een aanrader!! Bestellen is gemakkelijk, goede website, lekker overzichtelijk en snel geleverd. Leuke bikini’s en erg gevarieerd. Een heel tevreden klant!

Goede kwaliteit en mooi artikelen

De artikelen zijn mooi, goede kwaliteit, betaalbaar en snel geleverd. Echt een aanrader.

Leuke site, mooi overzichtelijk.

Mooie site.

Zeer tevreden met art. va LASCANA

Meerdere artikelen van Lascana ontvangen en zeer tevreden mee.

In een woord geweldig

Ik ben zeer tevreden over de lascana kleding,erge mooie kwaliteit en goede pasvorm

geweldige kwaliteit

De kwaliteit en pasvorm is erg goed.

Supertoffe kleding

Het zijn mooie producten en de prijs is goed ,en vooral omdat het aan de wensen voldoet

Lastig inloggen

Ooit eerder bij Otto besteld. Daardoor bleek het adres bekend. Het heeft aardig wat moeite gekost opnieuw in te kunnen loggen

Fijne overzichtelijke webshop

Door de vele filters, die gemakkelijk zijn in te vullen kom ik direct op het product wat ik graag wil. Veel keuze, vlotte verzending en prima product. Ben er blij mee

Alleen jammer als je een kortingscode krijgt en een bestelling doet van twee keer € 19.99 dat hij niet geldig is. Dit pas vanaf € 39.99. Wel prima tanktops!

Super fijn

Een 2e bestelling gedaan, nu ook met smalle bandjes voor als het straks mooi weer wordt en de hemdjes weer uit de kast kunnen.

Leuke trendy kleding van goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig kleding van Lascana omdat de pasvorm perfect is en de kwaliteit heel hoog. Ook zijn er leuke acties en kortingen waardoor de prijs aantrekkelijker wordt. Ik ben fan van Lascana.

Kwaliteit is super en goede levering.

Mooie lingerie, ruime keuze, goede prijs/kwaliteit

Heb paar keer iets besteld bij Lascana. Vooral de grote keuze in mooie betaalbare badpakken is fantastisch. Bovendien goede merken en snelle levering en service.

Super makkelijk

Snelle, goede website en eenvoudige drempelloze stappen

Kwaliteit

Goede kwaliteit goede pasvorm

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.