Mijn ervaring moet nog ervaren worden. So far so good ;•).

Duidelijke site , goed overzicht...en als 'nieuwe klant" ervaar ik het als toegankelijk.

Super goed

Altijd netjes en verzorgd geleverd en meestal op de afgesproken datum

Mooie uitgebreide collectie

Mooie uitgebreide collectie, makkelijk te bestellen.

Veel keus in cup maten

Badpakken in cup maat D en groter vind ik erg fijn. De prijs is ook redelijk. Ik ben erg tevreden.

Mooie kleding

Goede ervaringen met Lascana. Mijn favorieten zijn de maxi zomerjurken. Vrouwelijk en sexy, maar ook casual. Mooie stoffen en materialen.

Love it

Heeele fijne bh's hebben ze hier te koop

geweldige pasvorm

Altijd al problemen met met het vinden van een passende ondersteunende BH. Heb maat 85D en deze BH past perfect en draagt heerlijk. Je voelt 'm bijna niet en staat perfect onder een wit T-shirt omdat ie naadloos is. Heb er gelijk nog een paar besteld wel in andere kleurtjes.

The best bras that I could find

I'm keep on coming back to lascana bras cause nothing else comes close. You have to find your fit but than you are set

Goede ervaring en goede kwaliteit

Hallo ,ik heb fijne ervaring met Lascana. Word goed geholpen . Groetjes, M. Augustina

Helemaal meer dan tevreden!

Alles wat ik tot nu heb besteld draag ik veel. Ook fijn dat jullie mijn maat hebben….de artikelen zijn zoals ze beschreven worden en op het plaatje eruit zien!!! Ik blijf bestellen!

fijn winkelen

heb nog geen ervaring want heb nooit eerder besteld, maar mooie producten en een prima site.

TOPPIE

Top kwaliteit, maten kloppen en ook belangrijk de super snelle levering.

Prima, snelle levering!

Snel geleverd, mooie bikini’s

Goede bh’s

Passende bh’s voor een goede prijs

Wauw, wat een super elegante items!!

Bij Lascana hoef ik niet lang te zoeken en heb ik ook nog keus! Een heerlijke ervaring!!

Altijd goed

Ik heb positieve ervaringen met Lascana

Je krijgt geen code als je eigen aanmeld voor de nieuwsbrief ,slecht

Hallo ,heb mij eigen ingeschreven voor de nieuwsbrief voor 5 euro korting maar krijg geen code ,nu toch maar besteld ,maar ik vindt het een slechte reclame als je geen code krijgt als je iets invult

Mooie kleding, voor betaalbare kwaliteit

Al herhaaldelijk heb ik kleding, badkleding en lingerie online gekocht. Wat niet past of aan mijn wensen voldoet heb ik teruggestuurd en dit is altijd keurig afgehandeld. De (strand) jurkjes zijn altijd super!

Simpel en snel

Fijne website, leuke acties en mooie korting. Erg tevreden..

Goede ervaring daarom koop ik hier nu weer.

Betrouwbaar en snel

Duidelijke en nette website, genoeg keuze en snelle afwikkeling! Love it!

Zorgvuldig...goed verpakt..

He5 is goed voorelkaar en het duurde niet lang voordat je het hebt.

Zeer positief

Prachtige bh, ruime keuze, duidelijke website en een zeer goed passende bh.

Goeie pasvorm

Fijn om te winkelen

lascana is top kwaliteit

Lascana heeft een heel goede service en goede kwaliteit. Ben zeer tevrden.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.