Goede ervaring met levering

Goede levering, en goede producten. Vrij snel binnen.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk!! Allereerst krijg ik het verkeerde product geleverd, die ontvang je dan opnieuw, maar moet je zelf weer bellen om de korting van de eerste keer te krijgen. Vervolgens met de retouren wordt alles 1 voor 1 verwerkt en zijn ze artikelen kwijt. Diefstal!! Bh en string zitten in 1 verpakking en de BH is wel terug maar de string is spoorloos. Hoe dan? Maar betalen kan je! Ga naar Wehkamp, daar is alles zooooooveel beter geregeld, heb je gratis bezorging en een fantastisch klantenservice

zeer goed

Ik vind de artikelen en de prijsverhouding zeer goed en ook het bestellen gaat makkelijk en de artikelen worden snel thuis bezorgd.Ga zo door.

Altijd een fantastische pasvorm van het merk Lascana. Ivm mijn grote cupmaat kan ik bij jullie altijd slagen voor mooie en sexy bikini's

fijne artikelen

Ben heel blij met deze winkel. Enige nadeel was dat ik een keer 1 bh van een set heb ontvangen en toen het hele artikel retour moest sturen. Had graag 1 nageleverd gekregen. Verder super tevreden.

Prima, lekker vlot

Bij bestellen werd de procedure onderbroken door het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord. Dit was allemaal duidelijk en na afronding kwam ik automatisch weer in mijn winkelmandje terecht. Dit is elders wel anders: meestal ben je dan je hele bestelling kwijt, of moet je moeilijk doen, om weer bij je bestelling te komen. Goed geregeld hier. Nu de producten nog ontvangen en de kwaliteit ervan checken. Mattie Stam

Kwaliteit en uitstekende service

Goed product en zeer snelle levering en service

Ik heb kleding en lingerie van Lascana en het past perfect en en super kwaliteit ik ben zeer tevred.

Snelle levering goede pasvorm en betaalbaar .

Subliem

Mijn ervaring met lascana is top!!! Zeker in corona tijd meer besteld en altijd goed. Zelden retourneren nodig gehad en de keer dat t wel nodig was ging het super snel en makkelijk. Valt nooit tegen. Kwaliteit spul en goed betaalbaar. Wanneer ik twijfel over een artikel dat ik online koop gebruik ik klarna maar dat bij lascana niet nodig. Dames installeer de app en verras je man vanuit je luie stoel weer eens op een nieuw setje om mee te verleiden en samen van te genieten.. win win toch ;-)

goede, leuke, ruime keuzen

vind het een hele leuke site , makkelijk om te bestellen en goede levering.

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Winkelen met plezier, ruime keuze!

In deze nare tijd kunnen we op deze manier toch winkelen. Ruime keuze, goed materiaal.

zeer goed

super goed

Snelle levering ,en perfecte pasvorm gelijk een 2de bh besteld

overzichtelijk

duidelijke site met goede fotos, veel keuze. en makkelijk bestellen met achteraf betalen.

Duidelijk informatie

Ik vind de informatie op de website en over het artikel duidelijk. Verder is het fijn dat er meerdere foto's zijn van het artikel en ik lees ook altijd de reviews van het artikel voordat ik bestel.

Altijd passend

Ik heb al heel vaak besteld en de maten die genoemd worden zijn ook echt de goede maat, het past altijd

prima website om te bestellen

website prima te vinden makkelijk te bedienen en te bestellen helder en inzichtelijk goede foto's, beschrijvingen en ervaringen

Duidelijke omschrijving van het product

Ik was al heel lang naar tailleslips op zoek,maar kon niet de juiste vinden.Ze moeten nog binnen komen op mijn adres. Dan kan ik echt zien of ze net zo zijn als getoond.

Hele goede service, fijne bh's. Snelle verzending

Fijne ervaring

Ik was nog geen klant maar zag een leuk vest. Registreren als klant echt super duidelijk en eenvoudig en duidelijkheid over mogelijk iets langere levertijd door registratie als nieuwe klant. Goed geïnformeerd worden is echt zo fijn!

Ruim assortiment en goede service

Fijne webshop met veel keus in alle maten

online gebruiksgemak

Steeds als ik een artikel nader wil bekijken en ik ga terug naar de totale collectie, kom ik op de eerste pagina terecht. Waarom niet terug naar de pagina waar ik het laatst op vertoefde. Dit is heel irritant.

Leuke keuzen

Eindelijk me maat .wacht met spanning en zijn ze goed kom gauw terug om nog meer bestelen

Nergens zo'n leuke nachtkleding te vinden als bij Otto

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.