Fijne winkel mooie artikelen

Fijne winkel veel assortie aan spullen Koop er graag

Mijn ervaring relaxed shoppen heel veel keuze

Zoals al heel veel jaren schop ik online nog altijd heel relaxed en de keuze en gemak zijn super slaag altijd wel

Grote collectie en snelle bezorging

Grote keus in pyjama’s fijne website! Kan niet wachten! Is er al over 1-2 dagen. Geen 5 sterren omdat je retour kosten moet betalen. Anders had ik toch meer items besteld.

Altijd goed,service,kwaliteit!!

Prettige site,duidelijk,gemakkelijk.

Vlot en makkelijk

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Snelle en prima service

Altijd een snelle levering, goede producten en maat zoals het is

Goede ervaring

Mooie artikelen, heel goede service, snelle levering.

Fijne website!

Gewoon een fijne en duidelijke site! Mooi merk en mooie prijzen

Super snel geregeld online.hoop dat ie past ben benieuwd kan niet wachten.

Nog niet echt.online heel goed en snel geregeld. Wacht eerst het pakketje af.hoop dat ie past.

Vaste klant, mooie lingerie goede kwaliteit

Al een tijdje ben ik een vaste klant, via via kwam ik op deze site en heb inmiddels al veel vriendinnen van mij aan mooie lingerie van Lascana geholpen. De service is goed, kwaliteit en snelle verzending. Ik raad het iedereen aan die van mooie goede lingerie houdt.

Mooie producten

Erg mooie website . Nu weer paar bikini s besteld voor de vakantie!! Hopelijk passen ze !!! Kan niet wachten om te passen!

Heel veel keuze

Ik ben nog geen ervaring deskundige , het is mijn eerste bestelling.

Ik vind op deze site mijn maten makkelijk te vinden en te bestellen en gauw binnen de producten ben tevreden

Goed passende, kwaliteit lingerie.

Heb al meerdere malen lingerie van jullie merk besteld en ben daarover zeer tevreden! Kom steeds weer bij jullie terug.

Makkelijk en snel

Goede beschrijving, fijne website

Geweldige site

Geweldige BHs wil geen andere meer zo’n fijne pasvorm heb er maar meteen 3 besteld

Een geweldige online winkel

Ik bestel er vaak, de klant is koning bij Lascana, ze hebben een goede website je kan er van alles vinden wat je nodig heb.

Geweldige jurkjes

Heb al diverse strandjurkjes besteld en ze zijn allemaal geweldig, mooie kwaliteit en pasvorm

klasse

Heel goede ervaring!

Erg overzichtelijk

Overzichtelijke site en goede prijzen

Fijne site om te winkelen

Fijne site om te winkelen, duidelijk en fijn om een keuze te kunnen maken in direct betalen of achteraf.

Redelijk goed alleen wachtwoord lukte niet zo goed maar misschien lag dat aan mijzelf en deed ik het niet goed grcorrie

Topkwaliteit lingerie maar wel prijzig

Ik ben zelf student dus misschien is mijn prijs verhouding wat scheef maar ik vind het hier redelijk duur, dat gezegd te hebben is de kwaliteit wel altijd geweldig en ik heb nog geen kleding gehaald hier wat ondertussen versleten is, dus het is de prijs wel waard!

Service

Wat een service! Een herinnering, makkelijke en overzichtelijke site en snelle aankoop!

Prijs per maat verschillen

Ik wilde een badpak bestellen. Wat schept mijn verbazing dat als ik een maat groter neem dan mt 38 dan wordt de prijs direct een stuk hoger. Ik vind dat niet kunnen. Zet dat een vanaf prijs neer bij het product.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.