Top ervaring

De collectie van Lascana past bij iedere vrouw. Je wordt er blij van omdat er veel keus is in mode. Behaaglijke winter mode is mijn favoriet. Ik kan bijna niet kiezen ik wil alle modellen nemen

Heerlijke website om te shoppen.

Veel diversiteit, leuk assortiment ook voor grotere maten.

Tot nu toe zeer tevreden.

Heel erg tevreden.Duidelijke web shop.Zeker voorwatoudere mensen.

Fijn shoppen bij Lascana

Ik shop graag bij Lascana: overzichtelijke site en leuke artikelen. Prijstechnisch gezien ook dik in ordemet kleding van Lascana ontvang ik vaak complimenten en dat vind ik leuk! Ga zo door!

Goede service!

Ik vind het een goede webshop. Snelle service en bezorging! Hier zit een tevreden klant!

Prima service en goede kwaliteit

Prima en vlotte service

Prettig en snel

Uitstekende kwaliteit en goede info

In de loop van dit jaar en vorig jaar heb ik een aantal aankopen gedaan bij LASCANA. Ik ben zeer te vrede met de aankopen die ik tot nog toe heb gedaan. De aankoop die ik nu heb gedaan, moet ik nog even afwachten maar ik neem aan, dat mijn tevredenheid zal blijven. Ga zo door!! Jeannette van Aken

Happy klant

Lascana is de best in de dames lingerie

Redelijke webside

Jammer dat je bij een bestelling van 93 euro Verzendkosten moet betalen

Mooie kwaliteit

Mooie spullen en zitten heerlijk

Prettig

Snel, goed verzorgd

Beste bikini’s ever

Zitten goed. Mooie kwaliteit.

Onnodig veel persoonlijke gegevens worden gevraagd

Waarom zijn diverse irrelevante persoonlijke gegevens nodig en waarom is een persoonlijke inlog noodzakelijk?

Vaker besteld bij Lascana. Wordt netjes en optijd bezorgd.

Goede service en bestellingen komen netjes en optijd aan. Overzichtelijk en duidelijk als je gaat bestellen. En super leuke kleding!

perfect

ik heb al vaak besteld en het was vaak goed dik tevreden

Snel en makkelijk

Super site

Mooie site met echt toffe producten!!!

Lekker makkelijk dus lekker snel!!

Duidelijk site Makkelijk in te vullen. Achteraf betalen is ook fijn. Snelle levering.TOP!!

Bench mooi merk, blijft netjes in was en draagt heerlijk

Goede kwaliteit

Handige site, echt voor elk wat wils. Dus ik kijk er graag!

De ene keer sportief, de andere keer voor een feestelijke avond. Zowel badmode, als mooie lingerie. Ik kom graag op de site.

Heel prettig!

Mijn ervaring met Lascana is heel fijn omdat men erg mooie artikelen van zeer fijne kwaliteit heeft met een duidelijke beschrijving erbij. De website is erg overzichtelijk en men heeft alleen maar topmerken! Het is ook fijn dat je hetzelfde account voor Otto kunt gebruiken omdat Lascana en Otto samenwerken. Ga zo door!! Karin van Knegsel

Zeer goede webshop!

Altijd erg tevreden na iedere bestelling bij Lascana!

Goede website

Bestellen ging super snel. Niet moeilijk. Hoop dat de trui past. Vind hem erg mooi

Fijn winkelen en goede levering.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.