echt top qalitijd

echt super om hier dingen te bestellen

Alles naar mijn zin, goede prijs kwaliteit verhouding

Relaxbroeken, sweatshirts en sokken gekocht, ook fijn dat er soms meer korting gegeven wordt, of over meer artikelen, als dat Otto doet.

zonder meer goed

Pakketje werd binnen de aangegeven tijd bezorgd, keurig verpakt.

Snel en goed

Mooie kleding en lingerie

Snelle levering. Retour geen probleem. Genoeg mooie artikelen om uit te kiezen.

Fijne webshop

Gemakkelijk winkelen en veel keuze, mooie kleding en ondergoed

Veel lingerie Lascana gedragen - nog altijd top

Fijn merk

fijne site om rustig je artikelen te kiezen

de foto's zijn heel duidelijk en ik krijg daardoor een goed beeld van de artikelen. gebruiksvriendelijk en snelle manier van bestellen

Mooie artikelen mooi materiaal en kleur

Snel bestellen Mooi materiaal Mooie kleiren

Leuke winkel om online te shoppen.

Ik heb net mijn eerste bestelling gedaan en ben benieuwd of dit gaat bevallen. De site en de keuze maakt mij erg blij.

Uitstekend!

Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ik blijf bestellen!

Duidelijke site

Site zonder nare verrassingen. Makkelijk om mee te werken

Shopfun

Ik shop hier heel graag omdat het zo makkelijk gaat en leuke producten

Geweldige kwaliteit en service

Ik bestel al jaren mijn badpakken bij jullie, Goede pasvorm, kwaliteit , en prima service. Ik heb al meerdere mensen aanbevolen om bij jullie te bestellen.. Vr.groet Lidia

Leuke artikelen en vlot geleverd

Hier kan ik leuke kleding vinden voor een goede prijs, en t wordt snel geleverd. Aanrader!!

Lekker gemakkelijk om van thuis uit te kunnen bestellen.

Hedenmiddag getracht om mijn aankoop te doen, maar vond geen winkel in de buurt waar ik kon slagen. Het internet bood uitkomst.

Mooie artikelen snelle service

snelle service mooie artikelen

Al drie bh gekocht SUPER…..

Perfecte BH zou niet anders meer willen

Wonderful service and quality

The site is so use of friendly. As a female with small frame and large boobs I find it difficult to find bathers that fit and are also good quality. Straight away, I could choose my size of bra, and my body size, and I could select from a great range. I also love the fact that you can pay once you receive the items. The fact that its also free to return the products is ideal just in case they don't fit as can often be the case with bathers! Quality is definitely superior. These bathers just look so much better than cheaper alternatives. Worth the money for something that fits, looks, feels great and you can wear for many summers!

heel tevreden met alles wat ik tot nu toe kocht

mooie mode

Bestellen bij jullie geeft altijd een lach op mijn gezicht!!

Altijd kwalitatief hoogwaardige kwaliteit en snelle levering!! Top!!!

mooie kwaliteit en pasvorm, zo zou het altijd dienen te zijn!

Tegenwoordig wordt de kwaliteit van kleding steeds slechter. Slechte pasvorm, afwerking en kwaliteit stof laat het al helemaal afweten. Bij Lascana weten ze nog hoe het hoort en is het in het echt net zoals op het plaatje met goede kwaliteit en pasvorm:)

De bh heeft een goede pasvorm.

Na een lastige zoektocht ben ik blij met mijn aankoop. Ik heb meteen weer 2 setjes besteld.

Heel goede website

Mijn eerste keer op deze site ben zeer tevreden, kon alles goed vinden perfect ga deze site zeker nog een keer gebruiken en ook aanraden aan vrienden.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.