Voor zover ik het nu kan beoordelen prima. Nu afwachten als Ik het ontvangen heb. Ik dacht dat ik ook een kortings zin had.

Zeer duidelijke site, overzichtelijk

Keurig gebeld toen product tijdelijk niet leverbaar was, super service, nog persoonlijke aandacht in deze tijd van online shoppen!!

Mooie, zachte kreukvrije stof, valt soepel, lange broekspijpen, mooie print

De lascana strandbroek turquoise besteld, vooraf bekend met 4 weken levertijd. Mooie, zachte kreukvrije stof, valt soepel, mooie print. Kleur komt exact overeen als op website. Prettige aansluitende tailleband (niet strak) net als elastiek bij broekspijpen. Lichaamslengte 183 cm maat M, broekspijpen goede lengte. Vandaag voor mijn moeder nogmaals besteld, ze was er verliefd op!!!

Ik Word altijd goed geholpen Als ik iets niet weet..snap of dergelijken ivm pasmaat of wat dan ook word k altijd heel netjes en vriendelijk geholpen .. ze zijn 1 van de weinigen die zo sociaal zijn en ook luisteren naar de klanten om ze zo goed mogelijk te helpen .. mijn complimenten en respect!!!waren er maar meer van jullie..bij velen word je altijd afgesnauwd..zo snel mogelijk afgescheept alsof t hen alleen om t geld te innnen te doen is..maar ik zou eerder en liever klant gericht willen handelen want klant is altijd koning toch? En dat ze ook goed geholpen worden en Niet bv verkeerde maten nemen of maar op de gok..en dat zijn jullie.. jullie zijn toppers echt en luisteren naar wat een klant zoekt en nodig heeft en helpt dan ook .en k blijf telkens terug komen dat zegt natuurlijk ook veel

Mooie spullen

Helaas heb ik een lastige maat dus heb ik al van die mooie dingen terug moeten sturen. Maar dat ligt niet aan Lascana. Nu maar weer de gewone besteld. Die pas ik

Snelle levering betaalbare prijzen ,en super leuke kleding van goed materiaal .

Fijne thuiswinkel

Netjes geholpen telefonisch,fijne winkel om te bestellen en overzichtelijk .

Goede

Goede aanbod, goede service

duidelijk, makkelijk te bestellen.

duidelijke site, bestelling is eenvoudig te plaatsen.

Al jaren met plezier en positieve aankopen!

Kijk hierboven!

Uitstekende en een geweldige site!

Hele mooie producten en een goeie service en snelle levering!

Tevreden

Goede website, goede kwaliteit goederen en leuke collectie

Mooie kleding, kan altijd wel slagen

Mooie kleding, zit er altijd wel wat tussen, wat mijn smaak is.

van eenvoud tot perfect

Het zoeken op de website is gemakkelijk en de afhandeling eenvoudig

Snelle service, goed product vriendelijk personeel.

Fijne website, leuke kleren, en betaalbaar.

Spullen kleding zijn van goede kwaliteit. Zit als gegoten. Zou ik aan raden dit bedrijf. Gr carolien

Ik zag de zon opkomen in mijn iPad

Stralend!

Geweldig!

Ik kies voor Lascana omdat zij snel leveren, een goede voorraad hebben, vaak korting geven en een duidelijke website hebben.

super zo makkelijk winkelen, als je een zeer drukke baan hebt.

super zo makkelijk winkelen, als je een zeer drukke baan hebt.

Snel en eenvoudig bestellen

Overzichtelijke webshop, makkelijk en snel bestellen!

Duidelijke webwinkel

Net eerste bestelling geplaatst, alles is snel duidelijk te vinden. Ook info over mogelijke retours en voorwaarden. Wacht nu even af.

Mooie kwaliteit en makkelijk te bestellen.

Al meerdere keren bij u besteld en altijd tevreden over de kwaliteit en de levering.

Zeer fijne site

Fijn ervaring met Lascana !!!! Alles wat ik bestel is perfekte.

Super leuke kleding

Ik bestel hier graag. Vind wel soms dat de kwaliteit wat te wensen over laat, had in de winter voor de zomer een zwarte jurk gekocht, (dus heb hem laatst pas voor het eerst gedragen) en nog voor dat de jurk de was had bereikt begon deze al te pillen. Dit mag natuurlijk eigenlijk niet gebeuren. Verder de kleding erg leuk, mooi en mijn smaak, en hoop hier nog lang klant te blijven.

prima site

Prima site

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.