Artikel was zoals omschreven

In vind het belangrijk dat de omschrijving en maar overeenkomst zoals beschreven staat. En dat was zeker het geval . Dik tevreden !

Bestellen is heel eenvoudig, en snel. Meestal betaal ik meteen bij bestellen. Als ik het toch terug stuur, hoef ik er niet meer achteraan. Het geld wordt meteen terug over gemaakt. zijn vriendelijk aan de telefoon. Ben altijd goed geholpen. Voelt door deze voordelen als heel betrouwbaar. Ik voor mij wel een ‘mist’ om te bestellen!

Mooie kwaliteit volle producten

Bikini zit altijd goed. Kleding zit fijn.

Uitstekende service, snelle levering fijne kleding

Al enkele keren besteld. De kleding is modieus en voor mij heel belangrijk...de maatvoering past ook kleine fijngebouwde vrouwen.

Geweldige kwaliteit en pasvorm

Eindelijk een merk gevonden die snapt hoe lingerie moet zitten als je een maatje meer hebt. Slips rollen niet naar beneden als je gaat zitten, knellen niet in je liezen. Na veel wassen altijd nog dezelfde goede pasvorm.

Héél tevreden en blijft mooi .. !

Regelmatig bestel ik "iets" .. altijd actuele mode en toch óók tijdloos .. mooi toch??

Supermooi jurkje. Daarom een 2e aangeschaft.

Supermooi jurkje. Daarom een 2e gekocht.

Veel keuze

Geshopt voor sportkleding Veel keuze. Mis alleen wel een referentiemodel wat betreft maat. Vooral lengte broeken voor mij een probleem. Als er zou staan model draagt maat .... en is 1.77m lang, zou dit voor mij zeer helpen.,

Heerlijk katoen

Draagt als een 2e huid ik koop nooit anders meer

Past altijd perfect!!!!

Mijn lingerie past perfect!!

Mijn ervaring met lascana is perfect. Ik ben heel tevreden mooie pasvorm goeie kwaliteit. Mooie lingerie ook Helemaal mijn ding.

goede levering fijne service

tot nu toe altijd goede service en goede levering ervaren

Snel een leuk badpak, grote maat, gevonden!

Wat fijn om direct een mooi badpak in mijn maat te vinden.

Zoveel keus, voor ieder wat wils

Heel veel keuzes of het nu gaat om lingerie, badmode. Ben heel blij met deze site

tevreden

tevreden

Snelle afhandeling

Mooie bh en goede prijs

Goede kwaliteit en afbeeldingen komen overeen met product

Goede kwaliteit, mooie producten en betrouwbare website. Ook een goed bereikbare klantenservice. Ik waardeer het steeds meer om vanuit huis te shoppen, zeker ook in deze tijd. Enig minpunt vindt ik de levertijd, die is bijzonder lang, ook bij ruiling. Dat heeft ook te maken met deze tijd, maar toch is de afhandelingstijd lang tov andere webwinkels, dus kan niet met de pakketvervoerder te maken hebben. Dat is iets om rekening mee te houden.

Altijd tevreden

Altijd tevreden

Goede snelle service en badpakken van mooie kwaliteit

Makkelijke bestelling

Mooie kleding, makkelijk te bestellen. Fijn dat het ook achteraf te betalen is. Leuke acties met kortingen.

Hele fijne webwinkel, de maten zijn ontzettend gangbaar!

Voor lange vrouwen echt top, als je XL besteld heb je niet gelijk een soepjurk, wat badkleding betreft al helemaal super aangezien je de omvang en cupmaat los van elkaar kunt bestellen, én het broekje in een andere maat erbij.

Geweldig bedrijf

Al meerdere badpakken hier gekocht In 1 woord geweldig

Prachtig kleding/ goed bereikbaar

Zeer tevreden. Goede service!

Klasse

Blij met deze aankoop

Goede service, mooi assortiment

Modieuze artikelen, en zit altijd goed.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.