Toffe website

Veel keus, goede kwaliteitskleding voor een prima prijs.

Goede kwaliteit

Alles wat ik bestel is van zeer goede kwaliteit

Hele tevreden klant!

Ik ben een hele tevreden klant van Lascana , snelle levering, prima kwaliteit en goede service! Kortom super!

Top levering en top kwaliteit

Erg tevreden over mijn bestelling!!!

sneller en beter kan het niet

makkelijk en betrouwbaar goed aanbod goede kwaliteit prijs verhoudingen ben zeer tevreden over OTTO met een hoofdletter !

Heerlijk zachte BH die geen pijn doet

Ooit had ik een H-cup. Nu ik ouder wordt en kinderen heb gekregen zijn mijn borsten slapper geworden en zijn gereduceerd naar een D-cup. Omdat mijn borsten nu meer "hangen" heb ik eigenlijk de steun van een beugel BH nodig, maar deze doen me altijd wel ergens pijn en aan het einde van de dag weet ik niet hoe snel ik mijn BH uit moet gooien. Ik heb diverse BH's zonder beugel geprobeerd, maar deze waren altijd te slap. Deze BH is de eerste waar ik me helemaal goed in voel. Hij is heerlijk zacht. Schuurt, prikt of steekt nergens en hij geeft voldoende ondersteuning. Ik heb inmiddels drie setjes van deze BH thuis en daar zit dan meteen ook mijn enige kanttekening. Ik draag nooit witte BH's, maar omdat het niet anders kan qua bestellen heb ik nu toch drie witte BH's thuis in de la liggen. Het zou heel fijn zijn als je zelf de kleuren bij elkaar zou mogen kiezen en er niet verplicht een witte bij zit.

Snel en makkelijk

Eenvoudig bestellen en veel keus.

Zeer gebruikersvriendelijke website

Duidelijke afbeeldingen en informatie. Prima site om snel een product te vinden en te bestellen.

unieke leuke kleding

kan uren shoppen op jullie site, zoveel leuke dingetjes hebben jullie! Goede service en zeer tevreden met kwaliteit van de kleding.

Prima keuze, goed materiaal

Alleen jammer dat ik niet in maatvoering kan komen

Goed overzicht, mooi aanbod

Mooie selectie van producten van verschillende merken. Scherpe korting. Fijn, allerlei vrouwen lingerie bij elkaar. Lekker rondneuzen.

Super om zo te winkelen

Het is leuk te winkelen op een rustig moment met een kopje thee erbij!

toppie

Mooie kwaliteit, makkelijk te bestellen , en vlotte levertijd in een wordt toppie !!!!!!

Geweldige service en geweldige fijne kleding

Super fijne snelle nette levering.

Fantastische service

Al diverse dingen besteld via Lascana maar nog nooit teleurgesteld.

Geweldige bikini’s

De bikini’s van Lascana gebben een geweldige pasvorm. Ik ben altijd heel tevreden over de leveringen.

Makkelijk en vlot!

Leuke collectie, word ik blij van!

Leuke betaalbare kleding

Eenvoudig te bestellen, mooie kleding en prima service

Geweldig bedrijf

Ik koop hier regelmatig op mijn dochter haar account,en als er iets fout gaat wordt je altijd geweldig geholpen.

Lascana is TOP!

Perfect zittende kleding. I love it! Echte aanrader!

Badpak gekocht, blijf mooi zit goed, en betaalbaar. Leuke kleding, nu besteld

Gebruiksvriendelijke bestelsite.

Lascana is een gebruiksvriendelijke bestelsite zeker als je voor de eerste keer hier aan het doorbladeren bent. Het rondneuzen in de artikelen is makkelijk en overzichtelijk. Ik werd mede daardoor enthousiast en de bestelling was dan ook zo geplaatst.

top website

Zeer toegankelijke site en duidelijk om mee te werken/bestellen. Zou het zo weer doen!

Goede artikelen en goede service en levering

Zeer tevreden en blijf klant

Top kleding

Goeie kwaliteit bestel al jaren,is mooie kleding.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.