Ben heel tevreden

Mooie duidelijke website

Al paar x mooie badpakken gekocht voor het sporten. Ivm cupmaat F kan ik hier met veel plezier altijd slagen. Nu voor kleding gekozen dus hoop net zo goede resultaten te hebben met de badpak.

Veel keuze

X

Lascana op 1

In mijn kast hangen alleen maar jurken van Lascana. DE perfecte pasvorm en altijd gemaakt van een zeer hoge kwaliteit materiaal. Dat betekent: kleurvast & vormvast. Zéér tevreden!

Super! Goed product.

Fijn klantcontact.

Hoop heel goed!

Eerste keer bestelt, hoop op een goede ervaring

Weet het nog niet mijn eerste bestelling

Goeie keuze en snel gekocht

Mooie jurken en klantvriendelijke site

Invoeren bestelling is zeer overzichtelijk , gratis retour ok top!

Het bestellen gaat zeer eenvoudig, je kunt direct een post nl punt aangeven. Retour zenden zonder kosten is ook erg klantvriendelijk. Dat maak ik wel anders mee.

Goed maar veel zoeken op website

Tankini gekocht met los bovenstuk naar broekje moest ik lang zoeken kwam niet vanzelf op de site toen ik het topje bestelde

Al vaker iets besteld en altijd snel bezorgd en goede prijs kwaliteit

Goeie service

Heerlijk draagbare bh’s

Omdat ik al eerder had besteld nu n vervolgbestelling ik had problemen met bestellen maar klantenservice heeft me snel en adequaat geholpen Thanxxxxx

Geweldige kleding en service

Hele goede ervaringen. Kleding van mooie kwaliteit. Prijs goed. Aardige klantenservice en goede afhandeling van klachten. Bezorging soms wat langer maar zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Leuke folders en aanbiedingen. Blijf zeker bij jullie bestellen. Zeer tevreden

Uitstekend service en levering

De kleding is mooi, past goed en draagt zo ontzettend fijn! Tot nu toe alleen nog goede ervaringen. Elizabeth

Uitstekende kwaliteit en zeer prettige serves

Uitstekende kwaliteit en zeer prettige serves

Zulke mooie bikini’s ik bestel ze hier altijd! Ik heb nu een bikini al 2/3 jaar bizar verkleurd niet stof wordt niet minder. Echt geweldig!!!! En zo mooiiiii super kwaliteit!!!

De bestellingen worden snel geleverd en de service zeer goed

Alles wordt telkens op tijd geleverd en tevens vaker kortingscodes. Geweldig

Super !!!

Ik heb tot nu toe geen klagen alles verloopt naar wens!!!

Overzichtelijke site en mooie producten

Zeer positief!!

Fantastische BH

Door de bijzondere plaatsing van de bandjes wordt - behalve dat het kanten rugpand smaakvol is - ook mijn houding verbeterd.

Ruime keuze met vriendelijke prijzen.

Fijn om je specifieke wensen aan te geven bij het kiezen van badmode. Ook fijn dat er bij een badpak een aparte cupmaat opgegeven kon worden. Ik kan niet wachten om het badpak uit te proberen. De recensies waren in ieder geval lovend en behulpzaam.

Chapeau

Lascana houdt zich aan de afspraken, verzendtermijn, levering. Altijd mooie kwaliteit en goede pasvorm. Prima!!

Super site

Zojuist deze site voor het eerst tegen gekomen was meteen verliefd! Wat een super mooie bikini setjes staan hier tussen, dus ben uiteraard ook geslaagd! De verleiding was niet te weerstaan:) nu nog hopen dat de maat ook juist is.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.