Geweldig, super leuke kleding.

Leuke kleding, snelle levering en betaalbaar.

Prettige website

Een plezier om hier te shoppen. Blij verrast met een korting van 20% op mijn aankoop op mooie jurken. Ben blij met LASCANA...echt een prettige website.

Super leuke kleding

Leuke kleding

Mooie kleding en lingerie Ik ben erg tevreden met Mijn aankopen Mvg Jannie

Goede ervaring

Mooie broek fijne stof maat is goed Ben zeer tevreden

Fijne site

een makkelijke en duidelijke site erg gebruiksvriendelijk!

ff afwachtende op mijn eerste bestelling

hallo allemaal Ben nieuw hier,zie dat er genoeg keuze is in de BH geweldig dit. zal nu ook voortaan op deze site mijn bestellingen doen. Verwacht dan ook zeker dat dit een goed product zal zijn. Dus in afwachting van mijn bestelling. Zal dan zeker dit ook aanbieden bij al mijn kennissen groep een afwachtende??

Grote keus

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit

Ik koop al jaren bij Otto en de kleding is van een super kwaliteit. Gaat niet lubberen en zit heerlijk. En natuurlijk die leuke kortingen zodat je bijna hebberig gaat worden!

Veilig bestellen en nog steeds heel tevreden met mijn aankopen!

Dili bestellen en nog steeds heel tevreden met mijn aankopen!

Verrassend en kwaliteit!

Vorig jaar broek gekocht, mijn favoriet, in alle opzichten. Kan geen afscheid nemen, dus opnieuw besteld. En kon verleiding niet weerstaan en heb nog twee stukken besteld. Echt mooi merk, kwaliteit!

Leuke betaalbare kleding

Via de website kun je eenvoudig leuke, moderne, voor iedere leeftijd, betaalbare kleding bestellen.

Mooi overzichtelijk site, grote collectie

Mooie site, veel keuze, goede filters.

Hele leuke mode!

Zeer betrouwbaar en snelle levering.

Fijne kleding

Al een aantal soorten kleding besteld en steeds op voorraad en fijn materiaal

...

Het zoeken ging goed ..en de webside was ook overzichtelijk

Tevreden

Goede prijs,goede kwaliteit

Veel keuze!!

Met een cup A is het nog niet zo makkelijk om een leuke bikini te vinden, bij Lascana is keuze genoeg en heel fijn dat mocht het niet naar je zin zijn dat je het zonder gedoe terug kan sturen.

Betrouwbare site, veilig

Prima site. Gebruikersvriendelijk, bestellen is makkelijk en veilig.

Super fijne lingerie

Hele fijne lingerie. Snelle levering. Lingerie waar je vrolijk van word Het zit ook nog is heerlijk. Groetjes kim

met waardebonnen niet goed

Vind de mode smaakvol bij lascana niet te duur met goede kwaliteit, gecombineerd helemaal top. Alleen als je mee heb gedaan aan een klantenonderzoek en je krijg een cadeaubon dan zit daar weer een minimum bestel waarde aan vast. Dit geeft mij niet het gevoel dat ik iets heb verdiend, maar dat dit voor de omzet van Lascana goed is.

Fijne winkelervaring!

Altijd meer dan tevreden met mijn aankopen bij Lascana! Prima kwaliteit en prijs, heerlijk draagbaar kleding!

Fijne site met veel keus en betaalbaar

Prima site, duidelijk en groot aanbod en betaalbaar. Enige minpunt is dat wanneer je iets terugstuurt je het geld niet automatisch teruggestort krijgt maar een tegoed in je account. Ik moest meerder keren bellen om ervoor te zorgen dat het geld weer op mijn rekening teruggestort werd. Dan heb je het geld binnen 2 dagen terug.

Mijn ervaring is..

De producten van Lascana zitten altijd geweldig.

Leuke vrolijke kleding

Lascana heeft altijd leuke casual kleding, mooie designs en vrolijke prints.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.