Duidelijke webshop

Goed assortiment, ook voor kleine maten

Je kun heel fijn en makkelijk winkelen bij lascana,en achteraf betalen super

Heerlijke site, mooie kleding erg veel keus

Kwaliteit is goed, materialen zijn mooi. Je hebt veel keus.

Leuke kleding en mooie lingerie

Er zit mooie kwaliteit bij, maar ook minder. Verder vind ik er leuke kleding bij zitten voor een redelijke prijs. Zo krijg je weer zin in de zomer :-)

Kortings code niet meer te vinden

Van de week een klanttevredenheidsonderzoek ingevuld. Hiermee kreeg ik €10 korting bij mijn volgende bestelling. Nu ik ga bestellen is de kortingscode nergens meer te vinden, ook niet in mijn account. Bij telefonisch navraag kunnen ze de code ook niet geven. Zo is het natuurlijk makkelijk om een korting te geven als je hem daarna niet meer kan gebruiken.

Alles klopt!

Snelle service, mooie producten, waar voor je geld.

Zeer tevreden klant

Bestel regelmaat bij Lascana en ben keer op keer erg tevreden met mijn bestellingen. Kwaliteit is goed.

Fijne webshop, fijn om op te winkelen!

Alles is goed te vinden omdat het een hele overzichtelijke site is met goede (sub)categorieën! Fijne site om op te winkelen en de prijs valt ook reuze mee.

Super website en kwaliteit!

Hele fijne kleren, duurzaam en kwaliteit

Zelfs voor een" oudje" als ik ben een fluitje van een cent. Dank daarvoor!!

Simpel bestellen realiseren is voor de oudere generatie een welkome hulp.

bij Lascana gekocht , voel ik me helemaal verknocht !

Ik ben zeer tevreden met de gekochte spullen van Lascana.

Prachtige badkleding en strandkleding

Kwalitatief goede (bad)kleding. Daarnaast een goede communicatie mogelijk bij ruilen of retour zenden. Regelmatig kleine acties waar je geld mee bespaart. Tip: dit mag nog net iets meer.

Al jaren lukte het mij niet om bh s in mijn maat te kopen. Bij Lascana zijn ze van katoen, en duurzaam! Ik ben echt heel blij ermee

Ik heb nu al weer een leuke bikini gevonden bij Lascana. Mijn favoriete merk.

hele duidelijke site

ik heb gezicht naar beugelloze bh's. het was makkelijk te vinden. site is erg overzichtelijk

Heel erg positief

Geweldig, bij Lascana heb ik keuze uit verschillende mooie bh's gemaakt uit katoen! De meeste winkels verkopen alleen maar polyamide bh's. Heel lastig als je daar allergisch voor bent zoals ik.

Bestelling komt prima over een wordt naar wens geleverd!

Voor mijn lieve vriendin bestel ik altijd goeie bh's van Felina bij Lascana. Mijn vriendin is er heel tevreden over.

hele fijne site

fijn zoeken duidelijk

Geweldige kwaliteit producten, hele slechte bezorging

Het komt nooit op de aangegeven datum, altijd onverwachts zonder track en trace. Komt wel vaak eerder wat fijn is, maar wel dus compleet willekeurig wanneer.

Makkelijk leuke kleding, badmode en ondermode shoppen

Makkelijk leuke kleding, badmode en ondermode shoppen En gewoon lekker op je gemak thuis passen. Betalen mag achteraf en mocht er iets niet leuk staan of lekker zitten dan gaat dat heel eenvoudig retour. Al voor corona was dit mijn favoriete site.

TOP service & kwaliteit!

Prima prijs/kwaliteit verhouding en website bevat duidelijke foto's. Alles tiptop in orde!

Veel keuze

De zoektocht naar een ander type slip is deze site een goede keuze om verschillende soorten en merken slips te vergelijken.

mij ervaring is goed

Ik heb Lascana voor het eerst gezien en ben ik erg benieuwd naar kwaliteit van mijn bestelling

telefonisch ook super vriendelijk geholpen

goede ervaringen met OTTO, zowel online als telefonisch, heel tevreden dus en voor herhaling vatbaar!

Fijne webshop

Alleen maar goede ervaringen met Lascana: makkelijke webshop, grote keuze uit prima assortiment. Makkelijk betalen, als je wilt zelfs achteraf. Ook retour is geen probleem. Kortom: een aanrader

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.