Mooie lingerie

Lascana biedt een scala aan mooie lingerie.

Leuke en kwaliteit kleding.

Lasacana heeft leuke kleding. De stoffen zijn goed en wat zwaarder waardoor ze mooi vallen!

Fijn om te shoppen!

Heerlijk om te kiezen uit zoveel moois voor de zomer. En ook nog betaalbaar!

Uitstekende site, mooie spullen.

Mooi aanbod en makkelijk met bestellen. De spullen worden netjes geleverd en volgens aangegeven levertijden.

Super veel keus

De leukste slippers tot nu toe van alle schoenen sites x

Verrassend leuke kleding

Als klant heb ik het magazine ontvangen. Lekker doorgebladerd en vervolgens makkelijk online mijn bestelling gedaan middels de code van het artikel. Ook nog met korting!

Komen afspraken na

Artikelen zijn zoals op foto. De maten kloppen en mooie materiaalkeuze

Prachtige kwaliteit

Ik pas en ik ben er gelijk blij mee!

Leuke vlotte werkbare site

Breed assortiment met een vlot, divers aanbod. Fijn dat je verschillende maten aan kan geven

Snelle levering, goede kwaliteit

goede koopwaar, goede service

De kleding die wordt geleverd is goed van kwaliteit. Service is correct.

Lekker vlot, snel de maat gevonden

Goede ervaring, makkelijke site om te zoeken. Nu afwachten of verzending ook vlotjes verloopt.

duidelijk, overzichtelijk en goede kwaliteit.

bestellen uit de catalogus is duidelijk, overzichtelijk en de kleding is van goede kwaliteit.

Mooie kleding. Past prima. Geweldig dat we nu een catalogus hebben gekregen. Volop tijd om rustig te kijken

Prima shopervaring

Ruime keuze, groot aanbod, overzichtelijke website

Fijne website met goede zoek en filterfunctie

Ik ben nieuwe klant. Zeer goed ingerichte website die snel winkelen makkelijk maakt.

Goede site, met mooie kleding

Site is makkelijk. Goede keus en prijs is ook goed.

KORTINGSCODE

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst. Echter werkte de kortingscode niet. Hoe wordt hiermee omgegaan? Alvast bedankt voor uw reactie. Hartelijke groeten, Lisette Knoop - van der Arend

Makkelijk besteld snel geleverd

De sokken zijn snel besteld met een leuke extra korting.

T Winkelen bij Lascana ,een genot tussen al die modische strandjurken !!!!!

Makkelijk te bestellen en een ruime keuze!!

Alle bestellingen tot nu toe gehouden!

De omschrijving van de artikelen zijn tot nu toe uitgekomen. Daar kun je dus op vertrouwen. Leuke collectie! Site al meerdere malen aan vrienden en collega's getipt.

Zeer tevreden ik zou het iedereen aan bevelen

Mijn favoriete webshop!

Lascana heeft hele leuke kleding, origineel, zomers, beetje stoere Ibiza strand stijl. Nu naast vooral lingerie en badmode ook hele leuke andere kleding. De kwaliteit is goed, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Wat heel fijn is dat er een range is in maten tot ook grotere maten. En de pasvorm is meestal goed. De foto’s kloppen meestal met hoe het in werkelijkheid is, soms bij dessins zijn de kleuren iets anders, maar nog steeds mooi. De service is goed en de levering klopt met wat ze aangeven op de website. Retourneren gaat ook alleluja, maar is bij mij bijna nooit nodig geweest.

Geweldige site

Lascana vind ik een geweldige site Ik heb altijd problemen met het kopen v badkleding,omdat ik vrij grote borsten heb,en het bovengedeelte nooit mooi zit. Vorig jaar attendeerde een vriendin van mij ,moet je eens op Lascana kijken. Nou daar slaagde ik zo goed, De pasvorm is heel mooi en het zit lekker Kwaliteit is erg goed. Heb ook pas een boek v jullie gekregen in de brievenbus. Aangezien ik in quarantaine moest,kon ik op mijn gemak het boek goed doornemen. Weer de nodige bestellingen geplaatst Ik ben heel blij met jullie site Groetjes van een hele tevreden klant M.Wassenaar

op elke pagina een kortingscode promoten

Op elke pagina staat de kortingscode (fashion20) van 20% maar puntje bij paaltje geen werkende kortingscode, dus te veel betalen.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.