Goede website, veel keus, prima prijs en gemakkelijk te vinden wat je zoekt.

Super pasvorm

Prettige webwinkel en pasvorm van de artikelen is helemaal top

Goede kwaliteit....service ook top

Nog nooit een negatieve ervaring met bestellingen of retouren ondervonden.....

Uitstekend!

Ik hou echt van de jurken voor de zomer, goede kwaliteit en goede service!

Groot assortiment, voor elke prijsklasse. Jammer dat webshop steeds terug springt naar 1e pagina als je artikel hebt geopend.

Te veel mooie en prima artikelen

Perfect, kan zomer en winter nachthemden kopen met korte mouwen van een uitstekende kwaliteit, mooi en betaalbaar. Mijn man zegt altijd had er twee gekocht.

Geweldig, zelfs voor een vent kun je makkelijk door de BH selectie heen. Echt gebruikersvriendelijk. Ik mocht weer eens wat verzinnen als cadeautje voor mijn vriendin. Is gelukt. Dank je wel !

Mooie kleding en badmode, brengt wat het belooft!

Vaak zie je foto’s van kleding en dan valt het tegen als je het thuis zelf aantrekt, maar bij Lascana is dat helemaal niet zo: ze doen wat ze beloven! Heel blij mee

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik bestel nu voor de tweede keer iets. Mijn ervaring is dat de kwaliteit van het bestelde zeer goed is en ook de levering is altijd erg snel. Ga zo door.

Super leuke zomerkleding, veel keuze!

Aanrader!

Lascana betekent voor mij prima prijs/kwaliteit verhouding en top kleding!

Ik koop graag mijn kleding en bikini.s bij Lascana. Hele mooie kleuren en heerlijk dragende kwaliteit! En van de prijs wordt je blij!

Mooi

Eerst nog ontvangen

Zoooo blij van

De kleding is steeds vernieuwend Als ik naar iets op zoek ben kom ik altijd weer bij Lascana terug !

Het past, is mooie kwaliteit, betaalbaar

Ik ben heel tevreden over Lascana. Het ondergoed, badkleding en de kleding is van goede kwaliteit. Je krijgt je geld snel terug indien iets niet naar wens is. De producten zijn netjes verpakt en alles is betrouwbaar. Dank je Lascana

Goede producten

Vooral fan van PUMA sokken en nuance microfiber Tshirtbeha met naadloze beugelcups. Bezorging met postnl altijd netjes verpakt. Maar Tshirts en swimwear van Lascana zijn wat mij betreft ook aanraders.

Snel en makkelijk

Opzoek en snel en makkelijk bestellen

Makkelijke site en aanmelding voor account

Heel klantvruendelink

Prettig shoppen.

Ruim assortiment,fijn om te shoppen.

geweldig

shoppen bij lascana was super, lekker snel en goedkoop. En niet te vergeten een zeer ruime sortering.

mijn ervaring bij Lascana zeer teveden

Grote keuze mogelijkheid Duidelijke informatie Bestelling wordt op afgesproken levertijd geleverd

Goede service en goede tips

Heel makkelijk te bestellen en te retourneren, dat is altijd fijn!

Prima maar vooral mooi materiaal wat ook nog eens mooi blijft. Men moet wel voor een maar groter kiezen het valt klein. Tip voor de redactie is, stel leuke kleding tips voor die bij elkaar matchen. Dus ook in de afbeeldingen. Verder heel erg tevreden.

Lascana altijd mooi en goed zittend

Ik heb meerdere producten van Lascana. Van corrigerend ondergoed tot strandkleding. Het zit altijd fijn, het is mooi en kwaliteit bevalt mij goed.

extra geweldig mooi !

Natuurlijk heb ik deze ook in het zwart - en deze in creme kom ook in mijn laatje ! Daar ga ik echt blij mee zijn !

Er staat een kortingscode op de homepage maar die is niet geldig

Op de site staat een kortingscode van 20% op je bestelling: Girlpower. Deze code hebben we ingevuld bij onze bestelling maar deze geldt niet. Wat een vreemde actie.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.