Prima site

Altijd goed en netjes afgewerkt.

Hele fijne ervaring

Heerlijke makkelijke webshop , fijne ervaring mee en heel vaak kortingen daar hou ik van. Top

De website was een verassing

Mooie website en hele leuke kleding .

Uitstekende producten

Bestellen gaat eenvoudig met achteraf betaling.

BEUGEL bh PAST PERFECT EN IS GOED TE DRAGEN

Deze zitten zo lekker in pasvorm dat ik ze aan draag ook voor anderen

Prima service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit. Vlottere lingerie en nachtkleding en badkleding. Omdat je de maat soms niet kunt inschatten is achteraf betalen heel fijn. Tevreden .

Telefonisch slecht te bereiken!

Artikel wat ik heb ontvangen is prima,maar wilde nog iets bestellen en daarover had ik vragen. Heb inmiddels besteld.

De bh's van Felina zijn fantastisch! Aldus mijn vriendin die in een verpleeghuis woont.

Ik bestel ze altijd graag voor mijn vriendin en breng ze dan bij haar langs. De bestelling online verloopt altijd super. Ik heb de bh's snel in huis.

Goede service.

Lascana biedt een goede service en levert op tijd.

LEUKE EN VLOTTE KLEDING

ALLES WAT IK GEKOCHT HEB, BLIJFT MOOI EN DRAAG IK MET VEEL PLEZIER!

Ik heb nog twee pyjama's besteld.

In totaal 3 stuks. Krijg ik dan wel korting????

Veel keuzes

Een prima overzichtelijke site, met heel veel keuze. Fijn om achteraf te kunnen betalen, dat maakt dat je makkelijk iets durft te bestellen. Dank voor het vertrouwen dat ik als koper het goed zal doen. Met vriendelijke groet, Liesbeth Bouwman

Super overzichtelijke website

Een super overzichtelijke website, veel en mooi aanbod, ik kon snel vinden wat ik zoek en het bestelproces ging erg snel en vlekkeloos. Ik zal hier vaker shoppen.

Geweldige website, waar ik regelmatig een bestelling doe!!

Heel goede en mooie kleding en een prima website.

Prima en snelle levering

Snelle levering en makkelijk te retourneren

Mooie collectie, goede kwaliteit, helemaal TOP

Makkelijke site, goede keus, Snelle levering.

Goede kwaliteit!

Mooie en kwalitatief artikelen!

Goed aanbod en makkelijk bestellen

Het aanbod van Lascana is ruim, en het is makkelijk te bestellen in de webshop. Lascana biedt gelukkig ook een ruime keuze aan bh's zonder beugels, in wat grotere maten.

Gemak

Alle winkels dicht en toch kunnen kopen.Fantastisch.

Geweldig!

Lascana is mijn favoriete merk, ik hou van de strandkleding, het ondergoed en de shirts! De zomerjurkjes zitten heerlijk, goede pasvorm van de kleding en het ondergoed! Kortom ik ben fan!

Tot nu toe een goede ervaring!!!

Fijne site

De site was goed overzichtelijk en de filterfunctie relevant. Ik kon snel vinden wat ik zocht. betstellen ging ook makkelijk

Bestellen en retourneren bij Lascana verloopt makkelijk en soepel

De website is overzichtelijk, het is makkelijk zoeken naar het gewenste artikel. Bestellen gaat makkelijk en soepel. Het bezorgen gaat goed, al is dat nu in sommige gevallen wat later dan normaal, maar dat is logisch gezien de omstandigheden. Ook het retourneren en het vervolgens terugkrijgen van je geld gaat prima.

Heb nog geen ervaring

We zullen het zien....

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.