Snel en correct

Snelle afhandeling goede kwaliteit. Aanrader

wat zit dat heerlijk

ik heb eerst de witte besteld die past lekker en nu de zwarte besteld want die is mooi

Heel prettig shoppen!

Prettige webshop met een overzichtelijke website en een uitgebreide sortering. Regelmatig leuke kortingen. Absoluut een aanrader.

Een extra badpak

Na 2 jaar in een Lascana badpak gezwommen te hebben nog steeds even even elastisch en dezelfde kleur er nu een extra corrigerend badpak aangeschaft zo kan ik afwisselen en nog jaren lang plezier van hebben.

Zeer goede en vriendelijke zaak

Ik heb mijn bestellingen nou nog niet binnen maar ook vandaag pas besteld dus zo gauw gaat het niet maar uit ervaring in het verleden kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over hoe je behandeld wordt en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en echt niet te lui om te luisteren met bellen of je te helpen met de bestelling ik raad deze zaak met een 8,6 aan .

Fijn

Fijne bh’s, goede kwaliteit

Telefonische service van Mw Luca : uitstekend

Door misverstand/ niet kunnen invoeren kortingscode ontstond een onduidelijkheid die uitmuntend is opgelost door uw medewerker.

Goede kwaliteit en mooie pasvorm

De spullen die ik besteld heb altijd bij lascana is van zeer goede kwaliteit en heeft ene mooie pasvorm voor zowel mij als mijn dochter

Perfecte kwaliteit en snel geleverd.

Erg mooie nacht- en badkleding van super kwaliteit met veel keuze voor een maatje meer, waar ik enorm blij van word. Daarnaast ook een snelle levering. Ik ben meer dan tevreden.

Pre

Prettig te woord gestaan, een dikke 10!!!!

goede service

uitgebreide artikelen en goede kwaliteit

geweldig

Deze bh's zijn heel goed zelf aan te trekken ook met 1 verlamde arm. Flexibel zitten heerlijk.

Milde frustratie

De betaling van de bestelling via iDeal ging niet goed, mijn eigen fout. Echter je kunt de betaling niet opnieuw doen, vanuit iDeal wordt er direct afgebroken en je ontvangt geen bevestiging voor je bestelling. Hij blijft in het overzicht wel in behandeling. Geen info hoe op te lossen, dus geprobeerd het bedrag beschikbaar te maken in de klantrekening middels nogmaals een iDeal betaling. Verwerking duurt 3 werkdagen, zie je na de tijd. Nog steeds geen mogelijkheid om de bestelling goed te voltooien. Hoopte dat het misschien zou lukken met achteraf betalen maar dan krijg je weer een acceptgiro. Uiteindelijk opnieuw besteld, weer betaald via iDeal. Toen ging de betaling wel goed. Ook bevestigingmail ontvangen. Komende week even bellen om te achterhalen hoe ik een positief saldo van de klantrekening weer terug kan ontvangen

prima servive en produkten

prima service en produkten

Helemaal cool

Nou ik heb totaal niks te klagen.rosa is gewoon blij met lacana

Goede kwaliteit en pasvorm

Ik heb steun bh's gekocht Ben er erg blij mee ze zitten heerlijk ga er nog 2 bestellen

Zit perfect en blijft mooi!

Mooie bh's die goed zitten en na het wassen mooi blijven.

Blijvende zomerzon

Duidelijke omschrijving en goede afbeeldingen maken de keuze gemakkelijk.

Lascana ook voor vrouwen die bijna geen borsten hebben.

1 BH van Marie Claire (75AA) gekocht, met glitter hartje voorop, dit is de eerste BH in tijden die goed past en goed aansluit, verder altijd alles te groot.

Mooie kwaliteit

Artikelen zijn van mooie kwaliteit. Door gebruik te maken van een kortingscode op de site producten extra voordelig.

Duidelijk en makkelijk

Prima site met mooie lingerie. Ook de prijs is goed te doen. Zeker aan te raden!

Fijne producten

Meerdere malen al wat besteld. Alle producten zijn goede kwaliteit. Levertijd valt zelfs in deze Corona tijd mee. 1 nadeel: Bestelde een bikini kwam alleen de top Dus moest weer broekje apart bestellen Jammer dat dit voor mij niet duidelijk was dan had ik het wel in 1 keer gesteld

Super kwaliteit en mooie artikelen

Mooie en kwalitatief geweldige producten. Goed pasvorm. Goede service. Helemaal top !

Fijne sets

Fijne sets met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

hele leuke modieuze kleding

Luchtige en zachte stofjes, mooie kleuren en modieuze stijl, precies wat ik leuk vind!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.