nog geen ervaring

Mooie website

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Ik heb nu een keer of drie bij Lascana besteld en ben telkens erg tevreden geweest. De bestelling wordt snel geleverd, de producten komen overeen met de informatie op de website en zijn van goede kwaliteit. Niks op aan te merken!

Mooie badkleding en strandjurkjes

Ik vind Lascana een mooi merk, leuke printen en prettige kleding voor vakantie. Pasvorm is goed en de maten kloppen meestal ook goed.

Snelle levering van mooie badkleding

Lascana heeft mooie spullen. Retourneren ivm bjv verkeerde maat is geen probleem. Meestal snelle levering.

Vreemd....

Er stond laatste dag 25% korting met code TROPICAL, die kon ik echter niet invullen of activeren. Jammer! Haal die actie dan van de site.....

Echt leuke badkleding

Ik vindt altijd fijn om online te bestellen altijd goed en mooi kleding echt super

mooi rokje

Ik ben superblij met dit mooie bikinirokje van Lascana, het bedekt de probleemzones en staat toch sexy en modern. Lascana is een aanrader want heeft heel veel mooie strandmode ook in grotere cupmaten en toch trendy om te zien

Goede overzichtelijke site en eenvoudig te bestellen

Goede kwaliteit en mooie artikelen

Leuke mode

Leuke website met leuke kleding en mooie badmode. Snelle levering.

Mooie bikini’s, goede kwaliteit

Ik koop nu voor de vierde keer mijn bikini bij Lascana! De Online zoekmachine is gebruiksvriendelijk en reageert snel. Daarnaast is het aanbod groot en slaag ik altijd, ondanks dat ik een heel veel voorkomende maat heb (maat 38). Het is ook prettig om het broekje en de top apart te selecteren, zodat je altijd de juiste maat kunt kiezen. Bedankt voor de service!

Zo veel keus, echt geweldig, ook de kwaliteit

Twijfel al jaren of ik nog wel een bikini aan kan, maar met de bikini's van Lascana voel ik me echt op mijn gemak

Leuke site, betaalbare mode

Goed overzichtelijke site, eenvoudige maar leuke kleding in natuurlijke stofjes als viscose, fijn!

Mooie overzichtelijke site

Makkelijk te filteren wat je zoekt. Doet zelf suggesties voor wat passend/matchend is

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De artikelen die ik heb besteld waren precies zoals beschreven. Mijn verwachtingen zijn waar gemaakt.

Is Lascana van Otto

Ik wist niet dat Lascana van Otto is. Otto is vertrouwd dus heb ik maar besteld.

Veel keuze, veel maten

Veel verschillende bikinis’s. Zowel veel variatie in modellen als in stoffen.

snel, duidelijk en makkelijk

de afbeeldingen zijn duidelijk en de bijbehorende slipjes of bh's kun je dan onderaan vinden wat het erg makkelijk maakt om een leuk setje bij elkaar te vinden.

snelle service , goede kwaliteit , goede prijs !

Zie boven ...niets meer aan toe te voegen :)

Goed en verbetering mogelijk

Website: uitstekend: snel, helder, goede zoekfuncties. Verbeterpunt: enorm verwarrend dat Lascana hetzelfde bleek te zijn als Otto!! Met veel onnodig bestelgedoe en fouten.

Makkelijk bestellen

Snel even wat besteld

Perfect!!!!

Over al mijn aankopen bij Lascana ben ik zeer tevreden Goede kwaliteit en goede service!

Geweldige zwempakken

De zwempakken van Lascana zijn prachtig! Heel handig met een baby, omdat een bikini met een enthousiaste spetterende baby toch wat minder praktisch is. Ze staan heel mooi en kleden af. Ik heb mijn normale maat aangehouden. Ben dol op de prints. Gelijk meerdere besteld ;)

Levering was snel!

Gebruiksvriendelijk-nu maar hopen dat het past.

We gaan kijken wat de ervaring is, want ik heb het nog niet ontvangen.

Perfecte site van Lascana

Mooie items en hele mooie strand mode. In een woord Top.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.