leuk en vlot

Leuke collectie en vlotte service!

Kiezen, bestellen, betalen klaar.

Kiezen, bestellen, betalen klaar.

Voor goede service snelle levering ga naar Lascana

Al verscheidene jaren op rij voor kleding van Lascana. Goede ervaring en leuke kleding voor een leuke prijs.

fijne site

alles is goed te vinden, er staan mooie producten op de site, makkelijk te bedienen, prima service

Duidelijke site.

Makkelijk om producten uit te kiezen. De site ziet er ook erg goed uit. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Heel goede kwaliteit en aparte vrouwelijke kleding.

Mijn ervaring is meestal goed passende kleding, apart en vrouwelijk.

Mooie afgewerkte beha, die goed aansluit.

Deze beha past prachtig met een mooie kanten afwerking. Fijn dat het zo goed past zonder beugels. Erg vrouwelijk.

Alles goed geregeld.

Mooie strandkleding en lingerie

Ik vind hier altijd wel wat moois. De collectie is apart, met mooie stoffen en dessins, en ook in grotere maten. Helaas gaan de bh’s meestal maar tm F: G zou fijn zijn.

Goede uitstraling

Goede en heldere informatie, kort maar krachtig!

super fijne website

Bestel voor de 1e keer, wat een duidelijke en makkelijke website. Chapeau!

Werkt uitstekend!

Dit is de eerste keer dat ik bij Lascana bestel, maar ik vind het er allemaal erg goed en betrouwbaar uitzien. Dit geeft mij zeker een fijn gevoel en zal mij dus ook aanzetten om vaker hier te bestellen.

Fijne duidelijke website

Makkelijk door de pagina's te scrollen en als je iets in je winkelwagen hebt gedaan kun je weer makkelijk door winkelen. Veel keuze van verschillende merken.

Staan leuke bikinis op de site

Leuke site met mooie bikinis hopelijk straks in het echt ook zo mooi zodat ik alles kan houden

Voor de 2e keer besteld. Webshop duidelijk en makkelijk. Nu nog wachten op de levering

Top winkel

Voor de grotere cup een top winkel

Veel keus, snel besteld

prima website voor bikini's. lekker veel keus. bestelling was zo gedaan

Goede kwaliteit, waar voor je geld! Snelle levering

Ik ben blij met een maar.

Wat voel ik me mooi in deze jurk, helaas is de stof heel dun en scheurt hij heel snel bij de split. Maar ik voel me zo mooi in deze jurk dat ik toch een nieuwe bestel ondanks dat de stof echt veel te kwetsbaar is.

leuke vlotte mode

Leuke kleding,als dit past,ben ik heel gelukkig

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk en makkelijk

Fantasties

Duidelijke Overzichtelijke Web!!

Perfecte pasvorm

Lascana bikini heeft een zeer mooie pasvorm en zijn in leuke prints en kleuren verkrijgbaar Ook blijft de bikini vormvast, gaat niet snel lubberen. Voor mij alleen een Lascana bikini

Het ziet er allemaal mooi uit

Ik ben benieuwd naar mijn bestelde artikelen.

Top!!!

Mooie jurkjes, mooie kwaliteit

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.