geweldige jurk

Een tijdje geleden een prachtige lange jurk gekocht, voor de zomeravond, maar het was prachtig weer de dag dat ik hem ontving, en heb hem direct aangetrokken. Paste perfect. Ben er heel blij mee.

Erg mooie spullen.

Ik heb reeds eerder een review geplaats en heb daarin vermeld dat ik de kleding geweldig vond maar de maten helaas niet toereikend (al moet ik zeggen dat het over de bench sportkleding ging), maar nu ik strandkleding heb besteld moet ik dat geheel terug nemen, alles past prima. Wat ben ik blij met mijn vorige bestelling, nu wederom een bestelling gedaan van 2 maxi jurken ik kijk er naar uit deze in ontvangst te nemen. Kwaliteit van de kleding is naar mijn inziens hartstikke goed, de kleuren mooi en tot op heden na de wasbeurten nog steeds niets te klagen. Ik was het wel in waszakken maar dan nog, dat is soms geen garantie, maar deze kleding is echt super. Ik ben er heel enthousiast over en eigenlijk alles op de site vind ik leuk!!

Mooie overzichtelijke website!!

Al vaak besteld!! Mooie kleding en altijd een goede pasvorm!! Ik kijk vaak bij andere websites maar komt altijd bij Lascana uit!! Top!!

Veel keuze en zeer goede kwaliteit

Bikini,s en nachtmode super pasvorm en kwaliteit

Prachtige kwaliteit 100% katoenen slip. snelle levering ondanks Corona crisis en zat altijd alles netjes verpakt.

Prachtige ruime sortering, iedereen kan een keuze maken!!!!!

Mijn Bikini zag er goed uit, en zit ook goed. Goede kwaliteit.

Kwaliteit maar dus niet echt goedkoop

Wat ik bij Lascana koop, is kwalitatief prima spul! En dat koop je niet voor een habbekrats.

1 binnen gekregen om te proberen, heb gelijk een nog 1 gekocht

Ik had een bestelling gedaan van een BH, na een snelle levering en de retour verwerking heb ik gelijk een 2e goed BH gekocht. Snelle service

Fijne webshop

Overzichtelijk en mooie producten. Fijne webshop

Het ging heel makkelijk en duidelijk

nu afwachten of ze goed zitten

Gevonden wat ik zocht! heel blij mee.

Ik was al een tijd van plan bh-verlengers te zoeken, maar zoals dat vaak gaat: het kwam er niet van. Toen ik uiteindelijk dan toch op zoek ging, was het een kwestie van een paar minuten voordat ik het gevonden had! Bij Lascana duurde het al met al maar een paar minuten: aanmelden, bestellen en betalen. Hoe simpel kan het zijn! dik tevreden!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Geweldige pasvorm en kwaliteit!

Als 60+ vrouw is het vinden van een mooi en goed passend badpak niet makkelijk! Bij Lascana is het me gelukt om een badpak te vinden wat afslankt, goed blijft zitten bij sportief zwemmen en me de zekerheid geeft dat ik er aantrekkelijk uitzie! De kwaliteit is uitstekend! Ik heb net er weer een besteld! Met vriendelijke groet!

Ruime keuze

Uit het aantrekkelijke ruime moderne aanbod was het lastig een keuze te maken .

Mooie makkelijke site, en hele mooie spullen

Snelle levering van mooie betaalbare producten

Ik koop heel graag badmode van Lascana. De collectie is gevarieerd en veelzijdig. Het model is altijd prachtig, de pasvorm perfect en de kwaliteit erg goed. heb intussen al verschillende bikini's in mijn kast liggen waarin (nog steeds) heel blij mee ben!

Een van mijn favoriete merken

Goede website, werkt prettig. Ik kijk graag bij Lascana. Erg mooie spullen van goede kwaliteit en pasvorm.

Perfecte pasvorm

Strapless bh gekocht eindelijk eentje die blijft zitten perfecte pasvorm. Gelijk maar een 2e besteld.

Alles wat je besteld wordt in sneltreinvaart geleverd, klopt en past met wat ik verwacht had. Top.

Gewelig

Fijn om thuis op m'n gemak te kiezen, kwalitijd is erg goed. De levering is ook netjes, geen lange tijden wachten. Kortom ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker meer bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering

2 tankin's besteld, super kwaliteit en snelle levering.

Prima slips

Prima slips..goede pasvorm..blijven mooi..

super website

Een heel duidelijke website en heel gemakkelijk om een bh uit te zoeken.Ga zeker vaker bestellen op deze site. Vriendelijke groeten Josefien Weerts .

Makkelijk zoeken mooie spullen

Altijd op tijd geleverd goed spul

Geweldige bikini vorige keer gekocht

Mijn bikini deed aan de verwachtingen, goede pasvorm, erg tevreden.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.