iedere keer weer super goed

Kwaliteit is goed, kleding blijft mooi ook na tig keer wassen. Ook de levering verliep snel en zonder problemen.

Perfecte!

Bikini's gekocht voor mij en mijn dochter zitten perfect... Erg blij mee...

Uitstekend.

Bij Lascana, twee hemdjes met spaghettibandjes gekocht, erg tevreden, blijven mooi na het wassen. Snelle levering, al met al heel tevreden. Net een pyjama besteld, ben benieuwd of alles net zoals hier boven verloopt, heb er alle vertrouwen in.

Makkelijk en snel geregeld,daar hou ik van!! Top.

Heldere site,makkelijk te regelen met nog een leuke korting als extra Zo regel je makkelijk vanaf de bank je aankopen!! Aanrader wat mij betreft.

Mooie lingerie voor eenredelijke prijs.

Ruime keuze uit mooie lingerie, redelijk geprijsd en snel geleverd. Jammer dat je niet met een creditcard kan betalen.

Wat winkelt Lascana prettig!

Nog nooit was ik hier geweest, maar ik vind het super fijn! Mooie spullen en de site werkt ook vlot en makkelijk. Ook vind ik het fijn dat je achteraf mag betalen, omdat ik best wel wat besteld heb om het te passen en niet alles ga houden.

TOP

prima site, goede service en vooral leuke kleding van prima kwaliteit!

Zeer uitgebreide keus.

Er is uit zoveel te kiezen dat het soms moeilijk is om te kiezen. De site is erg handig.

Endelijk een bh die perfect past en mooi is.

Super blij met mijn bh, ik heb nu weer besteld, omdat deze perfect past. Snelle levering. TOP.

Fijne website

Goede omschrijving bij de artikelen. Verder nog niet veel ervaring met Lascana maar het bestellen via de website was fijn. Ben benieuwd naar mijn artikelen.

heel goed.

vlot bezorgd en kwaliteit is goed overigens de maten kloppen ook.

Felina Melina een fantastische BH met prima vormgeving en draagplezierr

Ik bestel nu al jaren mijn felina BH's bij Lascana . Ik wil geen ander merk meer . De BH's zitten prettig ,goede kwaliteit ,prima ondersteuning ,zien er jeugdig uit . En dan is de prijs bij Lascana altijd goedkoper dan bij de andere winkels . Bovendien is de site erg duidelijk en de service heel correct . Ga zo door Lascana . Complimenten van een trouwe klant .

mooie bikinis, snelle levertijd, echter geen mogelijkheid voor een alternatief bezorgadres, of in elk geval niet logisch te vinden.

Prettige en overzichtelijke website met goede zoekfunctie

Mijn zoektocht naar een mooie bikini verliep soepel en snel. Goede foto’s en samen met de reviews ben ik gemakkelijk tot een keuze gekomen! Nu met spanning op het pakketje wachten!

Fijn nachtjaponnetje gescoord

Ik heb een leuk nachtjaponnetje besteld met een mooi printje: wat wil je nog meer? Ik ben blij.....!

Gemakkelijk zoeken en bestellen, veel keuzes

Mooie kleding, goede prijs en kwaliteit

Op de duidelijke website van Lascana shop je comfortabele kwaliteits kleding voor een goede prijs. De producten blijven mooi na het wassen, zijn tijdloos en worden snel geleverd. Mocht iets toch terug gestuurd moeten worden, dan gaat dat makkelijk en ontvang je je geld heel snel retour. Deze internet winkel is dus een absolute aanrader!

Top site

Eerste keer dat ik hier bestel, maar ga zeker vaker bestellen. Genoeg keuze en in 1x geslaagd.

Producten goede kwaliteit,goed op de hoogte gehouden hoeveel dagen etc

Gebruiksvriendelijke site met duidelijke filters en goed reviews

Ik heb de tankini’s nog niet binnen maar de bestelprocedure is zeer gebruiksvriendelijk met duidelijke goedwerkende filters. Een account is binnen 1 minuut aangemaakt. Op de site staan duidelijke reviews met opmerkingen over maat, pasvorm en kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de site.

Overzichtelijk en groot aanbod

Snelle levering. Groot aanbod met passende omschrijving. Retouren zijn gratis.

Goede winkel

Goede kwaliteit en heel prettig om achteraf te kunnen betalen. Altijd prettig om eerst te passen voordat je betaald.

Mooie lingerie

Geweldiggggg

Ik ervaar het bestellen bij Lascana als fijn en leuk.

Kwaliteit zowel de site , het aanbod & service

Rusti rondkijken op een mooie site. Kwaliteit goed merken & aanbod. Mogelijk tot achteraf betalen, en veertien dagen de tijd om te beslissen.Chapeau!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.