Altijd heerlijk om iets van Lascana te ontvangen

Super positief, past goed. Heerlijke stoffen en de maat is tot nu toe altijd perfect geweest. Ben nu in afwachting van mijn volgende bestelling en hoop heel erg dat ik deze nog mag ontvangen voordat ik op vakantie ga

Love it all

Mijn eerste bestelling bij Lascana en ik ben fan! Tot nog toe zitten de kleding die ik heb besteld perfect, heerlijk comfortabel en mooi. Mijn volgende bestelling is er alweer uit ;-)

Prettig en fijn!

Ruime keus voor mij is t dan alleen lingerie. Maar de rest ziet er ook goed uit. Fijn dat de bh er ook in diverse merken is.

Goede ervaring

Goede service!! Fijne site, en fijn om alles erna te kunnen betalen.

Mooie collectie en snelle levering

Veel verschillende dingen op voorraad. Snelle levering. Soms wel in gedeeltes.

Goede kwaliteit en pasvorm prettig materiaal

De stoffen van de pyjama s erg goed ook navel wassen En alles ergonoom afgewerkt !!

Badkleding is geweldig, evenals de service

Badkleding zit mooi en blijft mooi. Service van Lascana is goed. Heb al heel Wat bestellingen geplaatst en niet heel veel geretourneerd. Maar als je iets retourneert dan wordt het snel afgerond.

Mooie schoenen

Beeldige strandmode

Al mijn strandkleding is van Lascana en dat is inmiddels al heel wat plus de complimenten die ik ontvang als ik deze draag. Niet direct noodzakelijk als strandkleding te dragen je kunt er uitstekend boodschappen of een fijne wandeling mee maken, leuke zomeroutfit.

Een 8

Prachtige badmode en met de tijd mee.hannah s.

Fijn bh's shoppen zonder gesjor in een pashokje met TL-licht.

Mooie bh's, en de service is erg prettig. Telefonisch alles goed te overleggen, ook als er eens iets misgaat. En geen gedoe meer in pashokjes met vreselijk licht, maar rustig thuis passen en makkelijk ruilen.

Fantastisch!!!

Voor mij bestaat er nog maar een merk badpak. Lascana. Zit gewoon perfect door de geweldige pasvorm en je ziet er ook nog eens fantastisch in uit!

Leuke artikelen. Snellen levering. Wat wil je nog meer?

Ze hebben goede maten en leveren goed ben zeer tevreden.

Groot assortiment, voor elk wat wils

Het assortiment is enorm, je slaagt altijd. Levertijd staat er netjes bij, en ook een ruime keuze in betaalmethode. Wat ook fijn is, dat je kan kiezen voor afhalen van je bestelling bij een Post NL punt. Maak ik altijd gebruik van, zodat mijn buren niet worden lastig gevallen als ik niet thuis ben op moment van bezorgen

Precies wat ik zocht

Was op zoek naar lingerie voor min vrouw. Op vele sites geweest maar bij Lascanan de gezochte producten gevonden tegen een gunstige prijs.

Bij Lascana koop ik al jaren

Vaak ziet wat ik koop er na jaren nog altijd uit als nieuw. Daar houd ik van. Strijken hoef ik de artikelen ook nooit, dus wat wil ik nog meer, ik koop bij lascana telkens weer.

Bestelling ging vlekkeloos

Bestelling ging makkelijk. Aanbod is prachtig! Enige is misschien een maattabel toevoegen aan het artikel.

Het is fijn bestellen bij Lascana. Zoveel Leuke artikelen dat je bijna niet kan kiezen. Ook goede service met retouren.

Winkelen online bij Lascana doe ik met plezier

Lascana verkoopt goede kleding en winkelen bij Lascana online vind ik heel fijn omdat de uitkozen kleding in winkelwagentje blijft staan, kan ik nog even een nachtje over slapen en aanpassen wanneer ik wil.

Niet zo best.

De vorige keer is de zending retour gestuurd met Post NL dd. 22-06-20 naar P.B. 9710, 5602 LS, Eindhoven). Reden: niet de gewenste maat met verzoek grotere maat te sturen. Kosten € 4,50. Bon heb ik nog. Nooit meer iets van gehoord! Hoop dat het deze keer goed gaat. cc.Tws

Fijn makkelijke site met leuke kleding van deze tijd!

We zochten makkelijk zittende sportieve kleding voor mijn dochter en we slaagden zo snel, dat gaat ergens anders wel eens anders haha!

Fijne site om te bestellen levering perfect en de kortingscode werkt.

Perfect voor mij.

super goede producten

het zijn mooie producten die wel wat aan de prijzige kant zijn vind ik, maar je krijgt daarvoor heel goeie producten met een mooie kwaliteit terug! Ook de service vind ik heel netjes en heb nog nooit problemen gehad met een bestelling of de levering.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.