Groot aanbod

Tot nu toe mooie website

Goede service en mooie producten.

Wat fijn dat ik achteraf kan betalen. Zo is terugsturen makkelijk. Maar eerlijk gezegd heb ik nog niets hoeven terugsturen.

Perfect zittend badpak van hoge kwaliteit

Eindelijk na lang zoeken prachtig badpak gevonden. Badpak is goed afkledend, mooie stof, zit heerlijk voel mij erg comfortabel in dit badpak, heb er 2 gekocht!!

Veel assortiment en ook erg mooie artikelen

Mijn ervaring bij Lascana is tot nu toe zeer goed, leuke artikelen, snelle levering en ook goede kwaliteit voor een goede prijs

Als ik.wist dat ze bestonden had ik ze eerder gekocht zit fantastisch

Top kwaliteit en het zit gewoon echt heel mooi.

Wat je op het plaatje ziet is wat je ook echt krijgt. Kwaliteit is heel goed en het zit echt heel mooi. Zelfs met bikini's!

Kleding om in weg te dromen!

Comfortabel en stijlvol, dat is mijn omschrijving van de kleding die jullie verkopen. Ik kocht een heerlijke jumpsuit, waar ik elke dag wel in zou willen kruipen. Zo lekker zit hij en zo mooi staat hij! Dank!

Fantastische pasvorm

Ik heb al vaker bikini's van Lascana gekocht. Mooie pasvorm. Ze zitten als gegoten. Ik ben verkocht.

Fijne website. Bestellen is erg gemakkelijk, alle informatie over de badpakken die zocht was erg duidelijk. Badpak besteld en kan niet wachten totdat deze binnen is!

Kortingscode werkt niet!!

Had de kortingscode ingevuld maar hij pakt m niet.

Leuke kleding van goede (prijs)kwaliteit

Hele fijne ervaring. Ze hebben echt super leuke kleding van erg goede kwaliteit. Mij als klant hebben ze!

Heel erg te vredebreker snel en aardige bezorgers

Super snel en volgens afspraak en aardige bezorgers

Heb nog weinig besteld bij Lascana maar ben tot op heden zeer tevreden!

Duidelijke website

Prettige website . Veel keuze .

Super makkelijk

Ruime keus in bikini met grote cup maten. Snelle levering, kortom : ideaal!

Alles helder en duidelijk, Bestelling is snel geplaatst.

mooie spullen, mooie site

ik heb al meerdere producten die goed bevallen.

duidelijk en overzichtelijk, snel afgehandeld.

artikelen zijn goed te zien op de site. Fijn dat je bovenstuk apart kan bestellen.

Super snel geregeld

Makkelijke site om te bestellen en nu wachten of het correct geleverd wordt.

Perfect fit in all ways

Alle ervaringen, van uitzoeken, bestellen-leveren, pas comfort zijn uitstekend.

Super tevreden

Nooit iets retour... zeer tevreden

Zeer Tevreden

Altijd Bikini’s van Lascana gehad, goede pasvorm en de kwaliteit van het materiaal is zeer goed. blijft ook mooi van kleur. voor mij niets anders.

Mijn ervaring is perfect

Mooie kleding, zoveel merken en veel keus, snel geleverd en betrouwbaar. Kortom alleen maar voordelen om bij Lascana te bestellen! Voor iedereen wat wils.

leuke kleding en goede prijzen

kan ik nog niet geven want dit is de eerste keer dat ik bestel

Geweldig !!

Ik ben altijd super tevreden over de kleding /lingerie van Lascana . Ik heb pas geleden deze site ontdekt en heb er ondertussen al best wat besteld . Goeie kwaliteit en ziet eruit zoals op de afbeelding .Ik zou deze website zeker aanbevelen .

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.