Fijne ervaring, goede website

De website werkte prima en ik heb precies kunnen vinden wat ik zocht!

Prettige shopwebsite!

Overzichtelijke en prettige website met leuke en mooie spullen en makkelijk te bestellen. Ook gevaarlijk dat je te veel leuke dingen tegenkomt ;-)

Duidelijke en mooie site

Makkelijk te bestellen, mooie producten en top prijzen!

Prima webwinkel met leuke en betaalbare mode voor elk wat wils!

Prettige site

Fijn dat Postnl bezorgt. Leuk de korting! Ook fijn achteraf betalen

Mooie duidelijke site en heel gemakkelijk bestellen eventueel retourneren en ook betaling achteraf! Toppie heb al veel bestellingen geplaatst en ook diverse producten gehouden. Alles mooie kwaliteit!

Lascana heeft een overzichtelijke website en heel veel soorten bikni's en leuke lingerie, strand kleding en alles is makkelijk te bestellen. Super goeie site!

Mooi assortiment/makkelijke site!

Goed, gewezen op de site door een vriendin, blij mee!

Mooie kleding, leuk shoppen

Vooral leuke zomerse kleding

ben altijd super tevreden met de producten van lascana

Vooral bikini`s handig dat je broekje en top aparte maten kunt bestellen

Altijd snel en netjes bezorgd zeer goede service

Duidelijk en snelle en fijne site om te bestellen, snelle levering.

Altijd tevreden

Helemaal blij met lascana

Heb geweldige body besteld maar alles wat ik van lascana heb ben ik zo blij mee

I enjoy my summer with Lascana.

Met de badmode van Lascana komt de zomer helemaal goed! Over mijn eerdere bestelling was ik super tevreden, qua product en levering.

Topthuisshop

Op mijn eigen tijd in eigen omgeving relaxed keuzes maken uit het overweldigend aanbod. Beter kan niet. Bovendien het gemak waarmee ik door naar het Volgende kan teneinde de koop te sluiten geeft extra plezier.

Prachtige spullen, mooi geprijst en de kleding bevalt prima!

De site van LASCANA ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk. M'n vorige bestelling is zeer goed bevallen en ik hoop bij m'n huidige bestelling op hetzelfde resultaat. Prijs/kwaliteit vind ik top.

Fijne overzichtelijke site

Mooie kwaliteit Ruime keuze Makkelijk Overzichtelijk

Uitstekende artikelen met een goed prijs-kwaliteitverhouding

Alle keren dat ik iets bij Lascana bestelde vond ik de kwaliteit en de pasvorm uitstekend. De prijzen liggen boven gemiddeld, maar daar krijg je dan ook wat voor; spullen die ook in de was goed blijven. Als mijn vriendinnen op zoek zijn naar lingerie, nachtkleding of sportkleding zal ik hen Lascana zeker aanbevelen.

Artikelen worden netjes en op tijd geleverd

Goede ervaring, mooi assortiment en goede pasvorm

Klasse producten

Ik heb al eerder een bikini besteld en het is prachtige kwaliteit. Pasvorm is ook mooi. Het zijn stijlvolle modellen.

Shoppen bij Lascana is relaxed, leuk en veel keus!

Ik vind het leuk winkelen online bij Lascana. Mooie kleding en veel keus. De prijs is ook goed. Voor een ieder wat wils. Bezorging is snel en correct. Bedankt voor jullie aanbod. Veel succes met jullie bedrijf! Vr gr Albertha Lokhorst

Goede kwaliteit en goede service

kwaliteit van de bestelde producten is altijd goed en de levering vindt snel plaats

Zeer snelle service en goede communicatie

Idem

Makkelijke en snelle website

Goed aanbod

Geweldige site met mooi bhs

Eindelijk een site met grote bh zonder beugel en ook nog voorgevormd

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.