Met grote maat cup een prima zittende bh

Ik heb al eerder een bh gekocht en ben erg tevreden

Mooie betaalbare kleding en snel geleverd!

Erg prettig om op de site rustig rond te neuzen. Ik heb een "maatje meer" maar slaag hier altijd! Mooie kleding voor weinig geld! Niet goed,kun je het zo weer terugsturen zonder vooruit te hoeven betalen.

Prachtig badpak, snelle levering

Super tevreden met mijn badpak. Prachtige kleur, prima pasvorm, snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Blij met grote aanbod beugelloze bh’s voor grote maten!

Grote borsten veroorzaken in de zomer smetplekken, zeker als je een niet-katoenen beugelbh draagt. Beugels prikken in je zij en je oksel. Ik voor mij, als 75-jarige maatvoerder 100/EofF, vind daarom deze katoenen exemplaren ideaal en ik vervang daarmee alle prachtige, kanten beugelbeha’s uit het verleden. Jammer, maar het is niet anders: scheiden doet lijden, ook in dit soort zaken.....

Super.

Mooi spullen van goede kwaliteit. Goede Levering.

Keurig op tijd geleverd.

op tijd geleverd en te vrede met het product

Super fijne en duidelijke website en uitstekende klantenservice

Wat een fijne website om te shoppen. Veel filters die je kunt aanzetten, erg ruime keuze en duidelijke informatie over de levertijd. Mocht je toch nog een vraag hebben, of zoals in mijn geval een kortingscode vergeten zijn in te voeren, dan regelen ze dat alsnog voor je. Erg fijn!

Goede kwaliteit en maar verhouding

Ik haal hier altijd mijn ondergoed vooral de beha's. Kwaliteit en prijs is goed . De maten kloppen ook. Dat is ook erg fijn. Past het niet of zit niet lekker kan je ze gewoon terug sturen.

Mooie kleding

Een paar keer besteld, echt tevreden!

Mijn ervaringen zijn super.

Nette professionele website.

Fijne en goede pasvorm van kleding!

Prachtig lingerie

Mooie kwaliteit en pasvorm...ik ben fan van jullie.

Mooie bikini’s

Altijd mooie bikini’s, goede pasvorm en blijven heel mooi in model.

Kan gewoon niet beter

Ik heb een bh besteld en hij zit heerlijk mooie zachte stof en geeft veel steun heb er nu nog 2 besteld ;k ben blij dat ik deze site gevonden heb.

Onduidelijke korting vermelding

Als nieuwsbrief inschrijver ontvang ik een korting van €5 Wanneer ik op de website zie dat er een kortingsactie van 20 + 5% extra is besluit ik 2 artikelen te gaan bestellen met code special25 die pontificaal boven in het scherm verschijnt op de lingerie pagina, aangezien 25% over 2 artikelen van 17,95 per stuk meer korting moet geven. Tot mijn verbazing wordt er slechts over 1 artikel €4,50 korting berekend. Ik besluit dan ook maar met de €5 kortingscode te bestellen. Het lijkt me zo’n gedoe om achteraf mijn gelijk te moeten gaan halen....maar dit zit mij toch niet lekker. Er is mij nu eigenlijk €4 te weinig aan korting gegeven. Ik hoop maar dat mijn bh’s lekker zitten....

De kortingscode voor 25% werkt niet

Ik ontving een mail dat er niet 20 maar zelfs 25% korting zou gelden. Gebruik maken van die link blijkt er niet 25% maar slechts 5% van het totale aankoopbedrag in korting te worden gebracht. Nu heb ik dat maar gedaan omdat ik de bikini binnenkort nodig hebt, maar de reclame voor 25% klopt in ieder geval niet.

Een heel goede webshop voor bh's met kleine cups

Nog nooit zo'n groot aanbod van bh's met kleine cups gezien.

Ik heb al een paar keer lingerie besteld, het zit perfect en goede en snelle service en bezorging

Top!!

Duidelijke website

Lascana heeft een overzichtelijke website waar je gemakkelijk de bestelvoorwaarden en dergelijke kunt vinden. Ook het bestelproces verloopt soepel. Tevreden klant!

Duidelijke site

super vrouwelijke kleding.

Verrassend veel keuze

Makkelijk zoeken door duidelijke selectie. Veel keuze en goede kwaliteitsmerken

hele mooie kleding

goede kwaliteit en erg mooi

Online shoppen? Alleen nog maar bij Lascana.

Hoe mijn online shop-avonturen eruit zagen: "Dat is mijn stijl niet", "dit is niet voor mijn figuur", "kwaliteit stof ziet er fragiel uit". Het klinkt cliché, maar dit veranderde toen ik bij Lascana uitkwam voor strandbroeken. Ik wilde van mijn spijkerbroeken af en kwam op deze site. Jumpsuits, strandbroeken, strandtops, love it! Je betaalt wel meer, maar de kwaliteit is er ook naar. Telkens als ik ook maar kort wil kijken op de website, zie ik weer iets waar ik verliefd op word. Helemaal mijn stijl!

Goede klantenservice

Korting op de website werkte niet naar behoren. Werd netjes te woord gestaan door de klantenservice en de korting wordt alsnog doorgerekend

Goede service en mooie materialen

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.