duidelijke informatie

heb nog nooit bij jullie gekocht maar heb er zin in als ik de reviews lees heb nu een strapless b.h. besteld in grote maat jullie hebben er een, waar ik naar uitkijk om onder mijn topjes te dragen

Mooie lingerie

Ik bestel af en toe op deze site. Aantrekkelijke mooie kleding

Goed zittende bh ben er erg blij mee.

Bh,s qua maat altijd goed,goede kwaliteit.

geweldige kwaliteit

altijd mooie stoffen mooie printjes en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en vrij snelle levertijd. Super tevreden

mooie pagina en duidelijk.

klantenservice top

De klantenservice was telefonisch vlot bereikbaar. Ik had een probleem met het verrekenen van een korting in de webshop. Zeer vriendelijk en accuraat geholpen!

Afspraak nagekomen heerlijk

Hij was er op tijd en badpak zit heerlijk

Snelle bezorging, leuke artikelen

Fijne site om online betaalbaar te bestellen

Eerste keer op deze site en ervaar het als zeer prettig.

Prima. Vier sterren en dat worden er vijf als ik bestelling binnen heb en het goed zit.

Wonderful collection

Very easy website to use

redelijk

betaling gaat toch wel ingewikkeld

Mooie betaalbare kleding

Onlangs heb ik twee jurkjes besteld. Binnen een week ontvangen. De jurkjes zijn van goede kwaliteit en staan mooi. De maat is goed. Nu weer een jurkje besteld. Hopelijk net zo leuk als de andere twee.

volop keuze!

Wat een inspiratie

Duidelijke site

Mijn eerste bestelling. Makkelijk te bestellen. Ben heel benieuwd!

ik ga afwachten ben erg benieuwd

Blijft hangen

Bij elke verandering duurt het lang voordat de pagina weer correct is

Perfecte site, goeie leveringen

Kwalitatief mooie artikelen in het assortiment, ik hou van Lascana

topkwaliteit

topkwaliteit, zeer tevreden.

Mooie kwaliteit

Of je nu de BH’s of jeans besteld Lascana heeft gewoon goede kwaliteit in huis

Goede pasvorm en prima materiaal

Alles wat ik gekocht heb, zit comfortabel, de kleuren zijn goed, kortom kwaliteit!

Top.

Mijn ervaring met de bestelde artikelen van LASCANA zitten perfect. Blijven na wasbeurten erg mooi. Top merk.

Heeft een goede pasvorm

Echt een aanrader

Korting is niet zichtbaar

Bij de bestelling kun je de kortingscode pas op het einde invullen, maar dan zie je niet of de korting ook verwerkt is

geweldig

Eindelijk mijn Doreen bh kunnen kopen, en goed verzorgd met post.nl binnengekomen, blij dat ik deze bh bij jullie heb kunnen kopen, mooie site, bedankt.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, maar ik blijf soms schrikken van de hogere prijs als je een iets grotere maat wilt kopen. Dus van de 10 keer dat ik iets wil kopen, koop ik in werkelijkheid hooguit maar 2 keer.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.