Leuke overzichtelijke site

Leuke betaalbare kleding. En er is genoeg keuze.

Duidelijk en vlot

Geen gezeur zo besteld

Tevreden klant.

Ben heel tevreden over mijn aankoop. En een heel goede service.

Geweldig!

Makkelijk, snel en effectief!

Goed bedrijf goede kwaliteit

Alle bad en strandmode super van kwaliteit

Leuke spullen voor betaalbare prijs

Super leuke strandkleding voor een mooie prijs en snel geleverd dus ik zeg doen!!!!!

top

zeer gemakkelijk te bezoeken webiste; volop keuze van badgoed; goede kwaliteit!

Zeer goede service

Bestellen loopt altijd super goed.

Snelle levering, nette en fijne service

Bij het toch oolk retour sturen van het 2e bikinibroekje(die andere was al retour). Werd ik telefonisch heel netjes en fijn geholpen op de klantenservice. Dat je nadat je hebt opgehangen er echt een goed gevoel aan overhoudt.

Mooie sortering, duidelijke website

Gemakkelijk

Fijne en overzichtelijke website met veel keuze.

Top website/ shop

Top website filters werken goed en leuke artikelen. Met erg leuke aanbiedingen. Ook de waarde bonnen die ik kon kiezen na mijn bestelling vond ik erg leuk.

top collectie

ruime keus en voor alle maten

Duidelijke site

Ik was op zoek naar een prettige duidelijke site om een bh te kopen. Voor grotere borsten is het moeilijk goede bh's te vinden. Deze site is heel helder en je kunt direct alle vragen invoeren.

Zitten heerlijk zachte stof heb gewoon weer een setje besteld

Fijn dat er online zo veel informatie over het artikel op de site staat

Ik had een bh gezien die ik heel graag wilde hebben maar bleek nergens verkrijgbaar, maar hier wel. Heel blij mee. Voldoet volledig aan omschrijving en foto's.

Website werkt perfect

Altijd goede keus in alles.

Fijne en mooi merk met kwaliteit. Ik ben erg tevreden. Aan te bevelen :-)

Bestelling ging héél voorspoedig!

Alles héél vlot verlopen en bestelling kunnen doen!

Snelle bestelprocedure.

Snelle bestelprocedure en kreeg ook nog korting. Altijd leuk!

Zonnig!!

Winkelen vanuit huis en een super zomergevoel en drie leuke jurkjes als resultaat!

Prettig, overzichtelijk winkelen met mooie produkten!

Lascana heeft originele produkten: anders dan in alle andere badmode-lijnen. De kwaliteit is hoog: blijft mooi na zwemmen en wassen en de pasvorm is, voor mij, perfect! De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk! Hier een tevreden klant!

Genoeg keuze, prima kwaliteit!

Super fijne lingerie!!

Moest van mijn bestelling een setje retour sturen...Dit werd netjes en snel geregeld Heb zojuist weer besteld

Super badpak. Model is perfect. Dit is mijn tweede badpak. Mijn zus heeft hetzelfde padpak.

Het model zit perfect. Verdoezelt imperfecties, maar geeft een frisse slanke uitstraling. Voel me er zeer happy in.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.