Koop voortaande uistekende kwaliteit kleding LASCANA

Mijn ervaring tot aankoop van 'n prachtige "Happy" slip is zo gunstig, dat ieder andere koper ook dit product wil aanraden; verder zal ik ook verdere kleding aanschaffen.

Veilig en makkelijk te bestellen

De spullen zijn makkelijk te bestellen. Worden correct geleverd. Eventueel iets terugsturen is ook eenvoudig. Geen problemen ondervonden bij dit bedrijf.

Prachtige producten

Ik koop al jaren al mijn bikini's bij Lascana met veel tevredenheid. De bikini's hebben een mooie pasvorm en blijven heel lang mooi.

Top en ook lekker 20% korting

Super tevreden!

Erg mooie bikini

Al vaker van dit merk een bikini gehad. Goede pasvorm . Mooie kleurstelling. Blijft ook mooi

Kwaliteit voor nette prijzen

Ben zeer tevreden met Lascana. Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering en prima service.

Makkelijke site

Mooie zwemleding!!

Leuke draagbare kleding.

Makkelijk te bestellen. kleding blijft lang mooi en is altijd modern.

Overzichtelijke website met mooie items

Overzichtelijke website met mooie items en leuke kortingen. Lascana staat voor kwaliteit zowel in badmode, pyjama’s en lingerie. Aanrader.

Super legging met rimpeling Daar ik maar 1.58m ben is dit voor mij een super legging. Zit heerlijk onder een jurk of rok. Bestel niet te groot.

Wonderlijk

Het bestelproces is gemakkelijk, alleen kom ik niet op het betaalscherm van mijn bank. Lijkt wel of ik het product gratis krijg. Wonderlijk. Wellicht komt het nog ná het geven van deze beoordeling?

Heerlijk shoppen

Veel keuze, voor ieder wat wils. Makkelijk om te bestellen. 'm

Mijn ervaring Ben uiterst tevreden

prettig online winkelen.

Duidelijke artikelomschrijvingen. Snelle website. Overzichtelijk

Perfect!

Eindelijk een bikinitop gevonden die past als gegoten! En supersnelle bezorging!

Helemaal goed.

Het zijn allemaal erg mooie spullen.

Perfecte pasvorm

Snelle levering Artikel is hetzelfde als op de afbeelding Zeer tevreden

Prima service. Goede kwaliteit en maatvoering

Niets aan toe te voegen.

Producten komen overeen met wat je ziet. Goede en snelle levering. Duidelijke informatie over vertragingen. Leuke producten.

Tot nu toe goed

Een hele fijne side. Ook moest echt kleding hebben omdat ik in 4 maanden tijd 20 kilo ben afgevallen!

Leuke vlotte kleding

Veel keuze, ook mooie badkleding

Ik denk wel oké, moet de bestelling nog wel ff ontvangen!;)

Het bestellen ging goed. De korting van €5,- kreeg ik niet verwerkt maar die van -20% wel! Hopelijk net zo blij met de artikelen.

Snel besteld

Bij het bestellen is het lastig dat het inloggen niet altijd vlekkeloos verloopt, maar verder prima site

makkelijk om er te bestellen

Dit is mijn eerste keer dat ik er bestel, maar gaat prima!!

Mooie kwaliteit

Ik bestel altijd mijn bh's van dit merk en zijn altijd mooi .

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.