Mooie badkleding van hoge kwaliteit

Wat ik vooral erg fijn vind is dat er bij de badkleding in elk printje verschillende modellen zijn zodat iedereen kan kiezen wat bij haar past. Wat ik jammer vind is dat ik een kadobon van €10 voor mijn verjaardag krijg maar deze niet tegenlijk met de lopende 20% korting kan inleveren.

leuke zomerse kleding waar je blij van wordt

al eens een leuke bikini gekocht met goede service. Leuk magazine gekregen en net met veel plezier geshopt. Vond het soms wel wat lastig om de items uit het magazine terug te vinden door het kleurverschil

Leuke, draagbare bikini's

Ik zag veel leuke en draagbare bikini's voor een redelijke prijs. Toen ik wilde bestellen vond ik het jammer dat ik geen eigen account kon aanmaken omdat Lascana gekoppeld is aan Otto. Ik wilde niet met ons Otto account bestellen omdat het hele gezin dit gebruikt en hier ook een gezamenlijk e-mail adres aan gekoppeld is. Bij Bol.com kun je meerdere e-mail adressen koppelen aan je account. Dat zou voor Otto / Lascana ook een goed idee zijn.

Top firma

Ik kreeg de nieuwe catalogus thuisgestuurd en daar stonden zoveel leuke dinken in. Direct besteld dus

Mooie collectie

Duidelijke website, altijd leuke acties. Nooit gezeur met retourneren en achteraf betalen mogelijk. TOP!

Ik kan er niks anders van maken Super! Heel overzichtelijk en helpen gelijk als je een vraag hebt, en Vaak leuke kortingen

Duidelijke website

Mooie foto's zodat je de kleding goed kan bekijken.

Leuk trendy shoppen

Leuke trendy items

Over het algemeen prima.

Ik was op zoek naar een bikini die ik in het boekje had gezien. In eerste instantie kon ik alleen het broekje vinden. Normaal gesproken staat het topje dan eronder, zodat je snel je set bij elkaar hebt. Dit was echter niet het geval en ik moest nog flink zoeken voordat ik het bijpassende topje had gevonden.

Alles is van zeer goede kwaliteit, juiste maten, gemakkelijk winkelen en ik ben er erg blij mee.

Wat ik tot heden toe besteld heb is van zeer goede kwaliteit, juiste maten, het is gemakkelijk winkelen en ben er erg blij mee!

Een duidelijke klantvriendelijke site.

Mooie duidelijke foto's om de juiste keuze te kunnen maken. Met gemak een bestelling kunnen maken. Toppie.

Mijn ervaring met Lascana is helemaal goed. Heb altijd problemen om een goed zittend en leuke badkleding te kunnen scoren. Nu eindelijk een leuke tankini gescoord (grote maat) die helemaal perfect zit. Laat de zomer maar komen.

Prima producten. Waar voor je geld!

2 wikkel badpakken gekocht, passen perfect en goede kwaliteit!

Altijd snelle en goede levering!

Mooie webshop, handig in gebruik

Voor een snel en overzichtelijk gebruik is Lascana's webshop zeer goed.

Overzichtelijk, mooie producten

Makkelijke en overzichtelijke website. Mooie producten en snelle verzending. Heb een keer de helpdesk gebeld en ben toen heel netjes geholpen.

Prima Service & Afhandeling

Ook als een item niet naar wens is, en word teruggestuurd is de service optimaal. Dank jullie wel. Mvg. Corine

Quality bhs en ondergoed ben erg te vreden

Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk.

Ruim assortiment en snelle afwikkeling.

Let the summer begin!

Mooie en overzichtelijke site. Uitgebreide collectie, veel keus!

positiv

kundenfreundlicher Umgang

Super fijne webwinkel. Ze hebben vaak goede kortingsacties en de kleding is van goede kwaliteit. Ze hebben ook fijne zwemkleding, zeker als je naar een land als Japan gaat en je tattoos niet zichtbaar mogen zijn dan hebben ze passende oplossingen, heel fijn!

Fijne zachte BH

Deze bh's heb ik al eerder besteld en ze zitten heerlijk zacht en koel, wat vooral 's zomers belangrijk is. De steun is voldoende voor mij, behalve met hardlopen. Jammer is alleen dat je niet zelf de kleurencombinatie mag kiezen. Witte bh's heb ik inmiddels genoeg.

Overzichtelijk

Heb eerder bikinis besteld, zeer tevreden

Heerlijke badpakken! Ook als je wat “voller”bent!

Ik heb net mijn 4 de badpak gekocht en ben er super blij mee! Blijft mooi, zit perfect ook als je gezwommen hebt! Laat de zomer maar komen.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.