Mooie artikelen, goed kwaliteit en snelle levering!

Er zijn (te) veel mooie artikelen, prijs kwaliteitverhouding super! Snelle levering, ook goe dte volgen via track en trace! Echt een aanrader!

goede kwaliteit artikelen

Ben zeer tevreden over de kwaliteit ik heb al diverse dingen voorheen besteld en die waren prima

Behulpzaam en ruime keuze.

Telefonisch contact gehad, verliep soepel en snel. Heel ruim assortiment word je vrolijk van. Zeker in deze bizarre tijd. Mag ik mezelf wel eens verwennen met mooie lingerie.

Goed, goede kwaliteit

Altijd goed, wel duur

korting beloofd, maar niet gekregen

Ik dacht 20 procent korting te krijgen met de code LENTE20, maar helaas werkt de code niet! Hopelijk krijg ik deze korting toch bij mijn bestelling die ik zojuist heb gedaan.....

Erg prettige service.

Bij ruilen en info vragen ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. Ik ga hier absoluut weer bestellen.

Erg fijne collectie!

Ik bestel vaak badkleding, jurkjes, lingerie en alles is mooi en lekker dragend, maar ook apart!

Makkelijk en overzichtelijke site Kleding waarin je figuur mooi uitkomt, en het zit nog heerlijk ook

Goede service, snelle levering, De kleding is niet allerdaags, en dus zie je er altijd goed uit in de kleding van lascana Heerijke zomerse kleding

Heerlijk relaxed je kleding uitzoeken

Geweldige site, goede reviews waar je echt wat aan hebt. En een geweldige service . Echt een aanrader.

Prachtige brochure nodigt uit tot winkelen

Ik word blij van al die mooie kleding die met prachtige modellen en fotografie in beeld worden gebracht

Prachtige collectie

Erg leuk om een boek te ontvangen. Ik blader hier makkelijk doorheen en maakt het makkelijk om iets te kiezen. Er worden leuke sets aangeboden waardoor kiezen erg moeilijk wordt. Heerlijk dat er achteraf betaald kan worden.

Fantastische designs en kwaliteit

De stoffen en designs bij lascana zijn altijd erg mooi en mooie kwaliteit. Kleren zitten heerlijk, je wil het niet meer uit doen.

altijd een correcte verzending,

meerder malen besteld en gekocht,correcte behandeling,super!!

RUIME PRACHTIGE KEUS

JE HEBT RUIME KEUS , MOOIE COLLECTIE

G E W E L D I G voor het eerst besteld

super toppie

Picocana!!

Al jaren bestel ik bij jullie en het is altijd pico in orde. Pico service. Pico levering. Pico kwaliteit. Kortom picocana!!!

Mooie, overzichtelijke site met voor elke vrouw wat wils!

Goede foto’s met duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen, ook fijn dat je per acceptgiro kunt betalen.

Toffe kleding, makkelijk te bestellen

Te veel leuke kleren. Ik kan niet kiezen. En lekkere kleine maatjes. Vaak is er geen klein maatje of al uitverkoht maar hier niet! top!

Prima service...

Zeer goed e kwaliteit..

Prima online winkel

Fijne website met divers aanbod. Was al een tijdje op zoek naar een leuke zwemshort in deze kleur.

Fijne website, duidelijke info, met ruime keus voor mijn maat.

Ruim Assortiment en Snelle Bezorging.

Er is een ruim assortiment van verschillend merken en stijlen. De bezorgtijd is mooi aangegeven per artikel. Vooral de keuze om een Post.nl punt uit te kiezen vind ik een groot voordeel.

Zeer prettig

Hele uitgebreide keuze van (vind ik;-) hele leuke kleding en accessoires! What you see is what you get! En de service is ook top. Ik ben fan ♡

Veel keus / duidelijke website

Makkelijk te navigeren website met veel keus . Fijn ook dat er zo veel recensies bij de artikelen staan. Heb net besteld . Ik ben benieuwd naar mijn eerste aankoop.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.