Perfecte service!

Snelle service en goede kwaliteit.

Snelle levering ,mooie zwemkleding alles is zoals afgebeeld gewoon goed.

lekker snel

Voor het eerst vandaag een bezoekje gebracht aan Lascana. Wat een keuze!!! Echt fantastisch. Ook heel blij dat je achteraf kunt betalen zodat je eerst maar kunt bestellen wat je nodig hebt om daarna rustig de keuze thuis te maken. Het bestellen ging snel en makkelijk. Top!!

Super geregeld

Goede website. Ruime keus

verzending duurt te lang

Ik heb 5-4 een bestelling gedaan. Na veel navragen krijg ik gisteren antwoord dat het 14-4 naar Post.Nl is gestuurd. Bij Post.nl app staat nog niets. Op de website staat 3 t/m 5 dagen..Het is inmiddels al 17 -4 en er is nog steeds niets binnen. Dus nooit meer bestellen hier. Je wordt aan het lijntje gehouden en er wordt niets verstuurd.

duidelijke beschrijving van alle artikelen

Te lange levertijd

te lange levertijd en geen bericht tussentijds over stand van zaken.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Duidelijke website, goede kwaliteit, snelle levering

Hele prettige ervaring

Was snel bezorgd, en een top kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Retour nooit verwerkt

Mijn retour is nooit verwerkt. Ik ben al jaren klant en hoe ik behandeld werd door de klantenservice is echt slecht. Ik heb meerdere pakketten op een dag retour verzonden, alles kwam gewoon netjes aan en die van Lascana niet. Laat ik nu net het bewijsje kwijt zijn van Lascana. Ze willen niet meedenken, geen barcode van de retour verstrekken, maar zeggen doodleuk "Ja u heeft gewoon pech". Nu mag ik 50 euro betalen voor een bikini die ik niet meer heb.

Heel goede service!

Lascana heeft kwalitatief goede badpakken! Goede pasvorm!

Veel en wisselende aanbod

Nu eerst wachten voor ontvangst. Ik ben benieuwd. Wel eerder van dit merk besteld. Tot nu toe altijd goed bevallen.

Snelle reactie bij telefonische vragen

Ik kreeg de kortingscode niet ingevoerd, belde en werd binnen 2 minuten geholpen. Super.

Totaal tevreden

klantenservice is top

Ik kwam er op de site even niet uit qua maat en heb hiervoor e klantenservice benaderd. Ik ben goed geholpen en wacht nu vol vertrouwen op mijn bestelling.

Ik heb weer een bh besteld ik vind het een hele fijne site hartstikke bedankt en tot gauw weer ben ook keurig telefonisch behandeld.

Ik vind Lascana een hele fijne webshop, het zijn mooie spullen voor een normale prijs

Een zeer prettige webshop met mooie spullen en heel betaalbaar

Fijne winkel Maar met een nadeel

Ik vind het erg jammer dat je per maat betaald. Het lijkt dan of je een X bedrag moet betalen voor het kledingstuk wat je graag wilt hebben, maar zodra je je maat kiest wordt het ineens een paar euro duurder. Ze laten een hele kleine maat zien die volgens mij bijna niemand heeft daar zit een prijskaartje aan, nu heb ik zelf maat 38 en dan betaal ik dus al meer, reken maar uit wat je dan kwijt bent als je een grotere maat hebt. Dat vind ik A niet eerlijk en B misleidend

Fantastisch!

Groot aanbod van kleding. Goed functionerende website ... en dan ook nog korting krijgen.

Meerdere malen producten besteld. Tot nu altijd naar wens en tevreden.

Zeer mooie kwaliteit en pasvorm

Al jaren koop ik badmode van Lascana, omdat de kwaliteit erg mooi blijft.

snel en gemakkelijk

prima gaat snel en een keus is helder te maken. Ik had wat twijfels over de maat. Ook dat probleem kon ik snel oplossen.

helaas heb ik die nog niet

het is de eerste keer dat ik iets bestel. vind dat er volop keus is in mooie badkleding!

Prettige website. Mooie producten!

Shoppen gaat lekker soepel. Website reageert snel en een account aanmaken gaat zonder mist of maren. Fijn.

Snelle service prachtige bikini's met perfecte pasvorm.

Het is met een grote borstomvang altijd moeilijk om een mooie bikini te vinden die ook echt goed past. Eindelijk mooie bikin's gevonden die er mooi uitzien en prachtig zitten. Ik ben super blij! Ook de service is heel goed. Snelle levering!

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.