Prettig om te winkelen

Ik vind lascana een fijne winkel Alles makkelijk te vinden Maten zijn ook goed Ik ben zeer tevrede met de kleding Vaak ook leuke aanbiedingen

Lascana is een super merk

Alles wat ik bestel van lascana is leuk en een goeie kwaliteit Bikini strandjurkje enz. Ik ben er blij mee

Kan alleen bij lascana slagen ❣️

Kijk op diverse site maar bij lascana slaag ik altijd❣️

Leuk hoor

Beetje zoeken hoe of wat, maar gelukt met leuke korting. Ben benieuwd naar mijn bestelling,

Leuk verjaardagscadeautje

Sowieso ben ik tevreden over onlinshoppen bij Lascana alsook over de kwaliteit van de kleding. Maar op mijn verjaardag kreeg ik zomaar 10 euro shoptegoed! Heb ik een fijne pyama van gekocht. Bedankt Lascana

Goede en overzichterlijke webshop.

Prachtige badmode ieder jaar! Bestel mijn bikinies nu al een aantal jaar bij Lascana en kijk altijd uit naar de nieuwste collectie iedere zomer. Mooie bikinies, goede kwaliteit voor dames van 50+ ! Heel blij met deze website.

Super leuk

Mooie badkleding en goede korting

Groot assortiment op high waist bikini's

Prettig gemakkelijk en snel.

Inspirerend

Zoveel keuze mogelijkheden heerlijk om de website te bekijken. Ik heb een vrolijk nachthemd voor een ziekenhuisopname gevonden. Ik kom zeker bij jullie terug.

Makelijk bestellen fijne site!

enige merk die leuke bikini's heeft en nog mijn maten. ik koop graag mijn bikini's hier is alleen wat prijzig maar goed.

Fijne betrouwbare website

Bij Lascana kun je met plezier on line shoppen. Veel keuze, steeds weer vernieuwingen en snelle levering. Kortom: absoluut een aanrader om leuke lingerie, nacht- en badkleding te bestellen.

Fijne verjaardag

Enthousiaste mail binnen over een shoptegoed van €10,00. Zeker in deze tijd kan ik die goed gebruiken. Vervelende verjaardag gehad met in de haast terugvliegen naar huis en dan maar in je eentje aan de hutspot gaan. Wat blijkt als je wil bestellen .... Je moet voor MINIMAAL€40,00 euro bestellen om je "kadootje" te krijgen. Nee, geen leuke ervaring.

Verrassend toffe dingen

Altijd leuke en verrassende dingen te vinden. Net even anders dan de standaard only dingen waar iedereen in loopt. En mega fan van het merk bench. Wat een heerlijke chill kleding. Jullie zijn al enige tijd mijn favoriete kleding site.

Onduidelijk wanneer korting vanwege jubileum verwerkt wordt

"Lascana is jarig" hierdoor zou ik € 10,- korting ontvangen. Door me aan te melden bij de nieuwsbrief wordt automatisch € 5,- korting verwerkt. Heel mooi maar dan is er schijnbaar niet de mogelijkheid om de €10,- jubileum korting ergens in te vullen (jarig). Jammer, die onduidelijkheid.

Mooie producten

Leuk om te shoppen bij Lascana ,altijd iets naar wens gevonden!

Snel en makkelijk

Mooie kleding, ook praktisch

Niet te duur, goede kwaliteit

Mijn lievelingsmerk voor strandbroeken

Zodra het zonnetje begint te schijnen in het voorjaar en de temperaturen wat oplopen verruil ik mijn jeans voor de strandbroeken. Heb er wel 10, allemaal van Lascana. Ze zitten lekker, prachtige stoffen, ik voel me nét iets anders dan de rest. Geen strand te zien hier, ik draag ze als mijn dagelijkse outfit. Hoop nog lang van deze broeken te genieten. Net weer een nieuwe ontdekt, ik kon het niet laten.... 😉

mooie keuze

jammer dat u niet de mogelijkheid bied om te betalen met creditcard. Dit vind ik persoonlijk veiliger i.v.m. verlies en diefstal

makkelijk en kloppend

geen problemen met zoeken en bestellen.

Zeer snel te bestellen

Ziet er allemaal heel netjes uit

Uitmuntend

Prijs/kwaliteit zeer goed!

Sinds ik het bekend ben met het merk Lascana wil ik niet anders. Voor mij is het lastig om een goed zittende en leuke bikini te vinden. Bij Lascana slaag ik ieder jaar. Ook voor sportkleding en strandkleding koop ik hier graag. Kortom een tevreden klant!

Heel tevreden

Lascana heeft een uitgebreid assortiment en leuke aanbiedingen met kortingen. En goed geprijsd vergeleken met andere online winkels

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.