Lascana is een fijne site!

Mijn ervaring met lascana is heel goed bestel er heel veel ,makkelijk bestellen en makkelijk retourneren.

goede artikelen

tot op heden heb ik alleen maar positieve ervaringen

goed en duidelijk

heb al verschillende item s bij jullie besteld en dit gaat altijd prima

onhandige site , niet klantvriendelijk

een zeer onhandige site kost veel tijd om te bestellen

Kwaliteit

Pyama's zijn allemaal van hoge kwaliteit!!! Toppie, blij mee!

Super website

Ontzettend leuke badmode!!

Lascana is de beste

Gewoon goed ziende bikinis. Jarenlang lopen zoeken naar normale mooie zwemkleding en echt bij lascana hebben ze dat gewoon. Dank jullie wel. Heb er net weet 3 besteld voor dit jaar!

Fijne spullen, die snel worden bezorgd

Ik heb al een aantal keer bij Lascana besteld en was altijd tevreden. Leuke spullen voor een aardige prijs. Voor mij is Lascana een vast adres geworden ondertussen waar ik af en toe kan bestellen

Wat een fijne website, voor elk wat wils!

Wij zijn per toeval op de site van Lascana terecht gekomen in onze zoektocht naar een bikini voor mijn dochter. Wat een fijne, toegankelijke website. Goede selectiecriteria waardoor we makkelijk bij de goede producten aankwamen. Meteen een bh en een bikini besteld. We hopen dat we het snel zullen ontvangen.

gebruiksvriendelijk

nvt.

Snelle goede service

Er gaat nooit iets verkeerd bij Lascana

Mooie kwaliteits kleding

Genoeg te kiezen uit leuke en mooie kleding. Niet te duur. Kortom, aanrader voor alle dames!

Zeer positief

Groot aanbod, mooie modellen

super website erg overzichtelijk en mooie prijzen.

Prima kwaliteit, goede prijs.

Heb al enige Lascana jurkjes in mijn kast hangen. Ze zijn vrouwelijk en tijdloos!

Supermooi

Dik tevreden supermooie spullen en snelle kevering

Makkelijk selecteren

Duidelijk qua maat, model en bestelwijze.

super winkel vol met kwaliteids kleding voor een scherpe prijs

lascana is een goede winkel met uitstekende service

Enthousiast

Opzoek naar een mooi badpak en ik kon niet kiezen!

Is heel goed

Duidelijk. Makkelijk En ook niet duur Precies zoals ik het wens

Overzichtelijke producten en goede selectiemogelijkheden (filters)

Ik had een avond ervoor al diverse artikelen in de winkelmand geplaatst. I.v.m. privé-omstandigheden, de PC op slaapstand gezet. Vaak is dan alles weg en zou ik opnieuw moeten beginnen. Het stond er nog allemaal en kreeg zojuist DIRECT een melding omtrent een artikel wat ik erbij had uitgezocht, dat het uitverkocht was. Jammer, maar wel duidelijk. Heb eerder Lascana producten gekocht en ben erover tevreden. Nu eerst thuis passen dus, vandaar meerdere sport-BH's gekocht in 2 maten. Reviews van strech-spijkerlook-broeken waren erg verschillend. Ga ze dus eerst zelf bekijken en passen. Ben erg benieuwd :)

Fijne online winkel.

Fijne online webwinkel! Goed aanbod van kleding en bestellen is erg makkelijk!

Heel veel keuze in super leuke jurkjes

Ook dit jaar weer leuke jurkjes besteld. Ik bestel er altijd meerdere om thuis te kunnen kiezen meestal is kiezen lastig en hou ik er meerdere ;). Ze zitten mij goed en vind de prijzen niet duur.

Eindelijk een merk wat het snapt!!

Sinds ik Lascana heb ontdekt neem ik geen genoegen meer met minder, geen ander merk meer voor mij. Super mooie lincherie, goed passend, ondersteunend en ruim gesorteerd in maat 70E en 75D.

Geweldige service en goede kwaliteit,top

Top👌

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.