Goede info en mooie heldere website

Goed zichtbare producten en snel functionerende website!

top om snel,goedkoop en stresloos te shoppen

makkelijke site alles staat duidelijk beschreven en de afronding van de bestelling ging erg makkelijk

Goef

Leuk

Geweldig mooie lingerie

Ik ga mijn 1ste bestelling nu doen. Vindt t geweldig dat er ook mooie nachtjapons zijn met push up. Extra elegant . En die vondt ik bij jullie. Veel succes. Zet hem op. Mvg Yolanda Reijers

Simpel en snel.

Simpel en snel zegt het al genoeg. Wist niet dat deze van Otto was tot bij het betalen. Levertijd advies is wat aan de lange kant maar wel duidelijk waar je aan toe bent.

eerste bestelling, maar goed overzichtelijk

nog geen ervaring dus afwachten, maar alles goed duidelijk en overzichtelijk

top

mooie, duidelijke website; voldoende keuze! al veel vaker besteld en altijd snelle levering!

Uitstekende service

Wordt goed behandeld, retourzending geen problemen.achteraf betaling geeft nooit problemen. Super

Seychellen waardig...

Badkleding kopen in januari voelt een beetje vreemd. Ik dacht dat er nog niet veel te kiezen zou zijn, gelukkig bleek ik me te vergissen en vond ik het moeilijk een keuze te maken uit het grote aanbod. Ik kijk nu al uit naar mijn bestelling en ga in februari lopen stralen in mijn aankopen op de Seychellen

De perfecte webshop voor lingerie en loungewear!

Ik vind de webshop super fijn werken en de items zijn tof! Vooral de loungewear vind ik enorm fijn van merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger!

Duidelijke site, goede klantenservice, snelle levering

Duidelijke site, goede klantenservice, snelle levering

Dit is de eerste keer dat ik bestel, dus ik wacht af.

Ik heb, hoop ik, een goede aankoop gedaan. Maar ik vind de keuze voor mijn cup maat H bijzonder klein. Ik had graag een beugel bh willen hebben, maar die hadden jullie mijns inziens helemaal niet. Als de bestelde bh bevalt, ben ik natuurlijk tevreden en zal ik waarschijnlijk vaker terugkomen op uw site. groet Joke de Groot

overzichtelijk

Duidelijke overzichtelijke site. Bestellen ging heel makkelijk en nu benieuwd naar mijn artikelen :-)

Hele fijne webshop!

Fijne webshop , snelle levering!

Eindelijk gevonden wat ik zocht....

Heel veel tankini's bekeken en nu heel blij dat ik "de ware" gevonden heb....

Fijn product. Goede levering!

Mooie nachthemden voor betaalbare prijs.

Keus genoeg

Door de overzichtelijke website met duidelijke foto's per product is gewenste item goed vindbaar.

Prettige shopwebsite met mooie producten.

Prima website

Mooie website. Mooie artikelen. Bestelling moet ik nog afwachten

Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Alles wat ik uit zoek en bestel is nog nooit tegen gevallen. Niet wat betreft de levering en zeker ook niet qua kwaliteit. Dus, zeer tevreden.

Geweldig!!

Mooie website, duidelijk en kan makkelijk vinden waar ik naar op zoek ben. Binnen een paar dagen in huis! Goede kwaliteit. Dik tevreden!!

Snelle service, goede kwaliteit!

Laatst een legging gekocht, wist niet wat ik er precies van moest verwachten. Maar ik was uiteindelijk blij verrast door de snelle service en de kwaliteit!

Goed. Bedankt.

Heerlijk luchtige kleding

Snelle levering en heerlijke luchtige kleding. De kleuren komen wel iets fletser over in het echt. Maar de pasvorm is heel mooi.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.