Voldoende keus en tijdig bezorgd

Lascana heeft volop keus in merken en artikel. Verzending gebeurd volgens afspraak. Jammer verzendkosten ook bij hoog bestelbedrag.

groot assortiment

Veel keus, snel duidelijk wat op voorraad is, leuke purple monday actie

Lascana heeft me nog nooit teleurgesteld

Er valt weinig te melden. De produkten zijn prima, de afhandeling is goed en wat niet bevalt kan eenvoudig teruggestuurd worden.

Super!!!

Overzichtelijke website, de keuze is reuze. Kwalitatief prima materialen. Zeer tevreden.

Snelle levering zonder gedoe

Ik bestel altijd de lange en korte mouwen tshirt bodys. Altijd snelle levering zonder gedoe.

bh heel goed

De ervaring met BHs is heel goed mooie pas vorm.

Goede producten

De kwaliteit is prima. Levering correct. Jammer dat er leveringskosten zijn.

Snelle levering en top service

Zeer goede ervaring!

Mooi

Goedemorgen pasvorm

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Moet nog mijn eerste bestelling ontvangen. Na borstoperaties nu bh zonder beugel uitproberen

Prima de Lux

Goede service, privacy en kwaliteit. Echter de site is wat traag

Bij lascana slaag ik altijd

Wat ik ook nodig heb van bikini tot pyama er is altijd iets leuks bij en goede kwaliteit en service

Mooie collectie voor de vrouw van nu...

Ik zie te veel mooie dingen op jullie site en dus is het even zoeken en kiezen wat te bestellen. Veel foto’s om te zien hoe het staat op de huid en dat is prima. Sommige artikelen staan vrij lang in het aanbod, maar wellicht een bewuste keus.

Top,geregeld

Duidelijk overzicht , in noodtime mijn gewenste artikel besteld:0)

Top lingerie,top service!!!

Goede service voor de klant. Eenmalig bezorgkosten ook super.

goede kwaliteit en snelle bezorging

Duidelijke website, kwalitatief goede producten en een snelle bezorging. Totaalplaatje is prima!

Blij mee

Fijne shop met veel keuze aan mooie en kwalitatief goede badkleding. Ook voor grote maat/cup kan je goed slagen, daarom shop ik hier graag. Na even een storing werkte alles weer naar behoren en kon ik verder shoppen. Ik heb een tankini besteld waarvan ik graag nog een exemplaar wilde hebben en nu met black friday korting wel leuk natuurlijk.

Super tevreden met mijn badpak

Ik bestelde een nieuw badpak voor mezelf. Nu met de black friday korting extra goedkoop. Mooi badpak en snel geleverd. Ik had erg getwijfeld tussen rood en blauw. Heb de rode nu binnen en toch ook nog maar de blauwe besteld. Soms moet je jezelf gewoon een keer verwennen.

een feestje om te zien en te kopen

mijn vakantievoorpret is al een beetje begonnen als ik de geweldige website zie met alle leuke en verrassende vakantiekleding met als kers op de taart de Black Friday aanbieding !

Aantal artikelen besteld. Snel geleverd. De maat van de bh was niet helemaal goed en ik kon hem kosteloos ruilen voor een andere en dat verliep ook zeer vlot.

Super, mooie lingerie

Was super blij met de kleinere maten, er zijn niet veel mooie bh's te vinden als je cup aa hebt;)

Prachtig

Bestellingen zijn precies zoals aangegeven en altijd mooi. Leveringen ook prima.

Duidelijke site met goede service

Duidelijke, goed werkzame site met goede service!

Wel ok

Jammer dat lingerie niet als setje wordt aangeboden....

Snel en goede keuzes

Het is makkelijk zoeken en betaalbaar.

Charles Stulemeyerweg 2

5026 RT Tilburg

Over LASCANA

LASCANA is een Nederlands modebedrijf gespecialiseerd in stijlvolle lingerie, badmode en dameskleding. Het merk biedt een breed assortiment van elegante en comfortabele producten, ontworpen om vrouwen zelfvertrouwen en een gevoel van luxe te geven. LASCANA combineert kwaliteit en mode met uitstekende service, zowel online als in fysieke winkels, en richt zich op vrouwen die hun unieke stijl willen omarmen.